AGD’de 47. Dönem çalışmaları başladı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz, basın mensupları ile bir araya gelerek, AGD 47. Dönem Eğitim Faaliyetleri çalışmalarının startını verdiklerini belirtti.

Yayınlama: 04.09.2021
608
A+
A-

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz ile bazı yöneticiler, basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

 

AGD 47. Dönem Eğitim Faaliyetlerine başladıklarını belirten Tokgöz, şu ifadeleri kullandı;








 

“Anadolu Gençlik Derneği olarak 47 yıldır ülkemizin her köşesinde, iyinin, doğrunun, faydalının ve adil olanın hâkim olması için gayretle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu amaç ve şuurla her genç bir yarındır diyerek öğrenci kardeşlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her bir gencimize bir fidan merhametiyle yaklaşıyor, kendisini yetiştirmiş gençlerimizin ülkemizin geleceği ve oksijen deposu olduğunu biliyoruz. Geçen hafta yönetim kurulu üyelerimizle birlikte yeni dönemin planlamasını yaptık. Bu planlamayı tüm kademelerimizle, hep birlikte en güzel şekilde hayata geçireceğiz.  Bu yıl yaz etkinliklerimizi dört ayrı noktada yüz altmış öğrencimizle tamamladık. Anadolu Gençlik Derneği İnegöl şubesi olarak öğrenci faaliyetlerimizi İnegöl merkez, Yeniceköy, Cerrah, Alanyurt ve Huzur Mahallelerimizde yapıyoruz. Yaptığımız faaliyetlerde tüm gençlerimizi davet ediyoruz. Okuma grupları oluşturarak öğrencilerimizle eğitimler ve sosyal faaliyetler yapıyoruz. Ortaokullarda yazın yaz etkinlikleriyle dolu dolu bir yaz geçirip kışın ise her hafta sonu onar kişilik kâşif gruplarımızla hem öğrenip hem eğleniyoruz. Her bir grubumuzla yaptığımız etkinliklerimizi yaş gruplarına göre gezi ve sosyal aktivitelerle eğlenceli hale getiriyoruz. Ayrıca lise gruplarımızdan mezun olup üniversiteye giden mezun öğrencilerimizle de irtibatımızı sürdürüyoruz.  Okullarımız, eğitimli, çalışkan, topluma faydalı olacak bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Bu yönüyle okullara ve eğitimcilere büyük sorumluluklar düşmektedir. Ayrıca bu süreç içinde sadece okullara değil okul, aile ve çevrenin de işbirliği içinde olması gerekmektedir. Eğitimde okul ve aile işbirliği nasıl vazgeçilmez bir öğe ise bizler de öğrencilerin sosyal hayatlarında doğru yer bulmaları için çaba sarf ediyoruz”

 

Tokgöz, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı:

 

“Bizler elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız. Okullarımızda da öğretmenlerimizin aynı heyecan ve gayretle öğrencilerle ilgileneceklerinden şüphemiz yoktur. Tüm derdimiz sağlam karakterli, ahlaklı samimi bir nesil olarak gençleri geleceğe hazırlamaktır. Yarım asrı aşan tecrübemizle tüm kademelerimizle yeni dönemde de ahlaklı bir nesil yetişmesi için tüm takatimizle çalışmaya devam edeceğiz. Geçmişten aldığımız güçle yarınlara daha büyük heyecanla ulaşmak için, 47. Dönem çalışmalarımızın tüm insanlığa hayırlar getirmesi için hep birlikte, ‘Vira Bismillah’ diyoruz” Önümüzdeki hafta başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dilerim.  47. Dönem başlangıç programımıza katıldığınız için, yaptığımız çalışmaları halkımıza duyurduğunuz ve desteklerinizi bizden esirgemediğiniz için siz kıymetli basın mensuplarımıza tekrar teşekkür ederim”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.