AGD’DEN ANMA PROGRAMINA DAVET

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Özkan, Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6. yıldönümü münasebeti ile düzenlenecek olan programlara tüm ilçe halkını davet etti.

Yayınlama: 01.03.2017
823
A+
A-

AGD İnegöl İlçe Şubesi Başkanı Mustafa Özkan, Erbakan Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan programlar ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

BİRÇOK PROGRAM İLE YÂD EDİLİYOR






Konu ile ilgili konuşan AGD İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Özkan, “Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 6’ncı yılında hayırla, rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyoruz. Bildiğiniz gibi merhum Erbakan hocamız 27 Şubat 2011’de Hakk’a yürümüştü. Erbakan hocamızın vefatı, başta Türkiye’de olmak üzere tüm İslam dünyasında büyük bir üzüntüyle karşılanmıştı. Türkiye’de sağcısı solcusu, Alevi’si Sünni’si ile toplumun tüm kesimleri O’nun vefatından sonra cenaze merasiminde arkasında saf tutmuştur. Milli Görüş lideri merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Türkiye başta olmak üzere dünyada yüzlerce program ve etkinlikle anılacak, rahmetle yâd edilecek, geride bıraktığı güzel izler, açtığı çığırlar, bugün Milli Görüşçülere hedef olarak gerçekleştirilmek üzere bıraktığı yeni bir dünya hedefi anlatılacak.”

 

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

“Anadolu Gençlik Derneği önceki adıyla Milli Gençlik Vakfı, Milli Görüş hareketinin bir gençlik teşkilatı olarak rahmetli Necmettin Erbakan tarafından kuruldu. Türkiye’de yarım asra yakın süredir İslami camianın gençlerini yetiştiren bir kurum olan Milli Gençlik Vakfı,  Anadolu Gençlik Derneği adıyla yolculuğuna devam etmektedir” dedi.

 

HAKKI ÜSTÜN TUTAN BİR ANLAYIŞ

Erbakan’ın ülke siyasetinde yeni bir çığır açtığının altını çizen Özkan, “Ülke siyasetinde yeni bir çığır açmış, ‘Hakkı üstün tutan’ bir anlayışı savunarak, ‘kuvveti üstün tutan’ zihniyetlere karşı ömrü boyunca ve bütün gücüyle mücadele etmiştir. Emperyalist, küresel ırkçı zihniyetlerin emellerini deşifre etmiştir, oyunlarını bozmuştur. Devlet adamı olarak; ülkemize çok önemli hizmetler ortaya koymuş, İslam dünyasına, dünyadaki diğer mağdur ve mazlum toplumlara model ortaya koymuştur” şeklinde konuştu.

 

İLÇE HALKINA DAVET

İnegöl AGD olarak Erbakan Haftası kapsamında hatim okumalarının yanı sıra 4 Mart Cumartesi günü saat 20.00’da ilçe lokallerinde ‘Erbakan’ı Anlamak’ konulu konferans düzenleyeceklerini belirten Özkan, “5 Mart Pazar günü saat 14.30’da Alanyurt çıkışı Hamzabey köyü yolunda ‘Erbakan Hatıra Ormanı’nda toprağı yeniden fidanlarla buluşturuyoruz. Etkinliklerimize tüm ilçe halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş