AHMET EMRE ÇETİNKAYA İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor’umuz, iç transferde Pasör Çaprazı Ahmet Emre Çetinkaya ile sözleşme yeniledi.

Yayınlama: 28.08.2020
569
A+
A-

Kulüp tesislerimizde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkan Vekilimiz Nuhi Solak ile yönetim kurulu üyemiz Yasin Altuntepe katıldı.

 

 








İmza töreni öncesi açıklama yapan Kocaağa, şunları söyledi:

“Aslında bugün İnegöl Belediyespor’umuzun için tarihi bir gün. 2009 yılında kurulan Belediyespor takımımız yaklaşık 11 yıldır faaliyette ve Belediyespor’umuzun altyapılardan yetişen, altyapılarda büyüyen genç kardeşimiz, İnegöllü kardeşimiz Ahmet Emre Çetinkaya ile Efeler Ligi takımımızda oynamak üzere sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Hem kendisine hem şehrimize hem takımımıza hem de bizlere hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ahmet Emre Çetinkaya takımımızın ilk altyapısından yetişip A takımda oynayan oyuncusu ve inşallah onunla birlikte bundan sonraki süreçte altyapılarımızdan yetişen oyuncularımızın bir bir artmasını temenni ediyoruz. Kendisine başarılar diliyorum. Şahsım, takımımız ve Sayın Belediye Başkanım Alper Taban adına da başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Takımımızın da kendisinin de güzel ve sakatlıksız bir sezon geçirmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

 

 

Ahmet Emre Çetinkaya ise “Öncelikle bana bu imkanı sağlayan başta Kulüp Başkanımız Alper Taban ve yönetim kurulundaki ağebeylerime çok teşekkür ediyorum. Altyapıdan A takıma yükselen ilk oyuncu olduğum içinde çok mutlu ve gururluyum. Geçen sene ikinci devre zaten A takıma çıkmıştım. Bu senede yine devam ediyoruz. Umarım sakatlıksız ve bol başarılı bir sezon geçiririz.”şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.