AiLELERiN iLK TERCiHi HATIRA ÇAY BAHÇESi

Yaz aylarının gelmesi ile beraber bir çok vatandaş ailesi ile nezih bir mekan ararken, çok sayıda vatandaş ise, son günlerde trend mekan olarak Kültür Park içerisinde bulunan Hatıra Çay Bahçesi’ni tercih ediyor.

Yayınlama: 04.07.2019
1.357
A+
A-

Yaz aylarının gelmesi ile beraber vatandaşlar akşam saatlerini dışarıda geçirmek istiyor. Bu kapsamda ailesi ile beraber huzur ve güven içerisinde hareket edebilecekleri mekanlar arayan vatandaşlar, soluğu kültür park içerisinde bulunan Hatıra Çay Bahçesi’nde alıyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hatıra Çay Bahçesi işletmecisi Ecevit Özbek Güneş, “Vatandaşlarımız yaz aylarında temiz ve huzurlu mekanlarda zaman geçirmek istiyor. Bizlerde vatandaşlarımızın bu talep ve isteklerini değerlendiriyoruz. Bu nedenle de bir çok inegöllü ailenin tercihi Hatıra Çay Bahçesi oluyor” dedi.






 

Çocukların eğlence alanları olduğunu belirten Güneş, “Aileler çocukları ile birlikte vakit geçiriyor. Bir yandan çocuklar eğlence alanında zaman geçirirken, diğer yandan aile ebeveynleri rahatça vakit geçiriyor. Bu nedenle bizler de müşterilerimizden güzel dönüşler alıyoruz” dedi.

 

Son günlerde Kültür Park içerisinde trafiğin fazlalaştığı ile ilgili iddiaları da cevaplayan Güneş, “Kültür park içerisinde trafik söz konusu değil. Burada yığılma olmuyor. Yığılmanın olduğu günlere baktığınız zaman sadece Amfi Tiyatro’da büyük programların olması. Bunun dışında parka giriş kapıları var. Parkın ana yaya girişi ve araç girişinin haricinde, diğer bütün kapıların kapanması gerekiyor. Asıl trafik özellikle fazladan açılan yaya girişlerinin açıldığı alanlarda oluyor. İnsanlar araçlarını parkın dışına çekip, yaya girişlerini kullanıyor. Park alanları da sıkıntılı olduğu için yollarda tıkanmalar oluyor. Halk otobüsleri de bu noktalardan çok zor geçiyor” dedi.

 

Sözlerini sürdüren Güneş, “Araçların buraya girmesi kadar doğal bir durum yok. Eskiden güvenlikler yönlendirme yapıyordu. Bu yönlendirme yeniden olsa bir sıkıntının çıkacağını düşünmüyorum. Aynı zamanda İnegölspor’umuz da, park ücretleri ile güçleniyor. Burada araç girişleri kapatılsın demek, İnegölspor’a da hainlik yapmaktır. Ben bunu böyle değerlendiriyorum. Diğer noktada, aileler buraya gelip güzelce vakit geçiriyor. Aileler araç girmeden eşyalarını nasıl taşıyacaklar. İnsanlar neyin derdinde inanın bilmiyorum. Vatandaşa yardımcı olmak gerekirken, boş şeyleri gündeme getirmeye çalışıyorlar”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş