Ak kadrolar hızlı başladı

Genelde yaşanılan değişimin ardından İnegöl’de önemli değişimler yaşayan AK Parti’nin yeni kadroları, bir kaç aylık kaynaşma döneminin ardından görevlerine hızlı başladı. Mahalle teşkilatları tarafından yapılan kalabalık ve yemekli istişare toplantıları sırasında açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan, “Yeni oluşumlar, kan değişikliği ile vatandaşlarımıza gönülden hitap edeceğiz. Yeni Türkiye için canla başla çalışacağız” dedi.

Yayınlama: 12.02.2018
473
A+
A-

AK Parti’de yaşanan mahalle başkanları görev değişikliğinin ardından toplantılar kalabalık bir şekilde gerçekleştiriliyor. Gerek parti içerisinde gerekse dışarıda toplantı ve istişarelerini sürdüren mahalle teşkilatları, bu görüntüsü ile AK Parti gönüllüsü vatandaşları da memnun ediyor.

 

Geçtiğimiz günlerde mahalle teşkilatları toplantıları gerçekleştirildi. Mahalle teşkilatları toplantısına, mahalle yöneticilerinin yanı sıra AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatlanma Başkanı Ali Toprak da katıldı.






 

AK PARTi HİZMETKARDIR

Yapılan istişare toplantılarının ardından açıklamalarda bulunan Mustafa Ersan, şu ifadeleri kullandı: “Değişim her zaman için önemlidir. Bizlerde köklü bir değişiklik ile İnegöl’e hizmet vermeye başladık. Değişimin güzel tarafları olduğu gibi dezavantajları da var. Bugün yapılan toplantılara teker teker katıldım. Anladım ki dezavantajları da avantaja çevirmişiz. Bu tabloları gördükçe milletimiz çok seviniyor. Bizlerde çok seviniyoruz. AK Parti sadece Türkiye’nin değil, Ümmet-i Muhammed’in hizmetkarıdır. Bunu böyle bilip, böyle hareket etmek lazım” dedi.

 

SIKINTILARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Yeni Türkiye için canla başla çalışacaklarını ifade eden Mustafa Ersan, “Yeni oluşumlar, kan değişikliği ile vatandaşlarımıza gönülden hitap edeceğiz. Yeni Türkiye için canla başla çalışacağız. Bu konuda el birliği, gönül birliği ile vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız. Vatandaşlarımızın ne sıkıntısı varsa, o sorunların giderilmesi için dertleneceğiz. Ve inanıyorum ki bu nizam üzerinden gidersek, partimizin İnegöl’de topladığı oylara yeni rekorlar katacağız. Amacımız hizmet. Bu yönden mahalle teşkilatlarımız mahallelerindeki sıkıntıları ve talepleri bizlere iletecekler. Bizlerde sıkıntıların çözümü için elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

 

GENÇLERE ESKİ TÜRKİYE’Yİ ANLATIN

Eski Türkiye’nin bütün yaş gruplarına anlatılması gerektiğini ifade eden Ersan, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Bugün  20 yaşındaki gençlerimiz eski Türkiye’nin halini hatırlamaz. Yağ sırasında kuyruklar oluşuyordu, ilaç kuyruğu vardı, hastanede tedavi olamadan evine dönen veya tedavi olmak isteyenlerin hastane bahçesinde uyuduğunu bu gençlerimize anlattığınızda inanmayabilirler. Çünkü onlar günümüze bakıyorlar. Onlar bu günleri gördükleri için eskiyi görmedikleri için farklı düşünce içine girebilirler. Bu nedenle gençlerimize, gençlerimizin her yaş grubuna eski Türkiye’yi sık sık anlatın. Önderimiz, Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sancağı eline alması ile gelişen ve gelişirken de sadece ülke içinde değil, ümmet için içinde çalışan ve onları kucaklayan bir ülke haline geldik. Lütfen eskiyi unutmadan, gelecek için planlar projeler üretelim ve eskiyi de genç nesillere iyi anlatalım” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş