AK PARTİ İNEGÖL İLÇE BAŞKANI MUSTAFA DURMUŞ; ‘Kılıçdaroğlu milletin ve devletin lehine çalışamaz’

Yayınlama: 03.05.2023
67
A+
A-

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, bu kapsamda esnafları ve İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, “Ben oy kullanacak olan ve geleceğini düşünen bütün kardeşlerime sesleniyorum; neredeyse gittiği her ilimizi ülke yapan, gittiği illerimizdeki belediyelerin büyükşehir mi olduğunu bilmeyen, ‘Maliye Bakanlığım döneminde’ diyen ki kendisi şimdiye kadar hiç Maliye Bakanı olmadı, özerlik naraları atarak adeta ülkemizin bölünmesini amaçlayan, terör unsurlarına af getireceğini ifade eden, FETÖ unsurlarının tahliyesini sağlayacağını belirten bir insana nasıl oy verilir? Milletin ve devletin dini, örfü, adetini yok sayan, LGBT derneklerinin kapatılmasına karşı çıkan, bu rezilliği bir ‘hak’ olarak gören kişiş, gerçekten millet ve devletin lehine çalışabilir mi? Tabi ki çalışamaz” dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı, bu kapsamda Alanyurt Semt Pazarı, Hamdiye Mahallesi, Hastane Caddesi, Mahmudiye Mahallesi, Kasımefendi Caddesi, Oto Galericiler Sitesi esnaflarını gün içerisinde ziyaret etti. Akşam ziyaretlerinde ise AK Parti heyeti İnegöl Çerkes Adige Kültür Derneği’ni ziyaret ederek çalışmalarını sürdürdü.

Seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen ziyaretlerin ardından konuşmasına görevli olarak gittiği deprem bölgesindeki durum ile ilgili başlayan AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, şu ifadeleri kullandı:








“Öncelikle Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Biliyorsunuz deprem nedeni ile bizler de görevli olarak bölgeye gitti. Bölgede devletimizin varlığını kaçınılmaz bir gerçek. Millet-Devlet el ele verilerek yapılan yardım faaliyetleri ile bölgedeki vatandaşlarımızın yaraları sarılıyor. Rabbim bir daha böyle bir afet göstermesin, bizleri de muhafaza etsin”

Muhalefet partilerinin bir araya gelmesi ile oluşan Millet İttifakı’nın her dönemde ifadelerle yalanladıkları DHP’nin, resmi olarak ittifaka dahil olduğunu belirterek eleştirilerde bulunan Durmuş,

“Yıllardır PKK ile iş birliği içerisinde ve onların sözcülüğünü yapan HDP ile hiçbir zaman ortak olmadıklarını belirtiyorlardı. Artık bunu geçelim. Çünkü geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarla, HDP resmi olarak ittifaka dahil oldu. Biz bu konuların hepsini vatandaşımızın takdirine bırakıyoruz. ‘Onlarla aynı masaya oturmayız’, ‘Onların karşısındayız’, diyenlerin de artık gerçek yüzlerini vatandaşlarımız görmüş oldu” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir liderde bulunması gereken bütün özellikleri taşıdığını belirten Durmuş, sözlerine şu ifadelerle devam etti;

“Ben oy kullanacak olan ve geleceğini düşünen bütün kardeşlerime sesleniyorum; neredeyse gittiği her ilimizi ülke yapan, gittiği illerimizdeki belediyelerin büyükşehir mi olduğunu bilmeyen, ‘Maliye Bakanlığım döneminde’ diyen ki kendisi şimdiye kadar hiç Maliye Bakanı olmadı, özerlik naraları atarak adeta ülkemizin bölünmesini amaçlayan, terör unsurlarına af getireceğini ifade eden, FETÖ unsurlarının tahliyesini sağlayacağını belirten bir insana nasıl oy verilir? Milletin ve devletin dini, örfü, adetini yok sayan, LGBT derneklerinin kapatılmasına karşı çıkan, bu rezilliği bir ‘hak’ olarak gören biri, gerçekten millet ve devletin lehine çalışabilir mi? Tabi ki çalışamaz. Tam da bu nedenle, sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizi adeta bir girdaptan, dünyanın en önemli ülkelerden biri haline getirmek için yaptığı çalışmaları takip etmek gerekiyor. Dün İHA SİHA konuşulurken, bugün onlarla birlikte Hürjet’ler konuşuluyor. Artık Kaan’lar konuşuluyor, Atak’lar konuşuluyor, yerli ve milli yazılımlar konuşuluyor”

Kurulduğu günden bugüne, taraflı tarafsız herkesin AK Parti’nin seçim beyannamelerinin tamamını gerçekleştirdiğini bildiğini belirten Durmuş, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Kurulduğu günden bugüne, seçim beyannamelerinin tamamını gerçekleştiren, hatta Merhum Necmettin Erbakan hocamızın projelerinin tamamını vatandaşın hizmetine sunan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bugünden sonra da aynı hassasiyet ve kararlılıkla vatandaşımızın yanında yer almaya devam ediyor. Bizler Cumhur İttifakı olarak, milli duygularla bir araya gelen, memleket sevdalısı insanlarla yeniden ülkemizi yönetmek için Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’mize destek istiyoruz. Allah’ın izni ile bu seçimi kazanacağımızdan zerre şüphemiz yok. İnegöl’den rekor oy alacağımıza da inanıyoruz. İnşallah seçimin hemen akabinde, ülkemiz ve milletimiz için yeniden canla başla çalışmaya devam edeceğiz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.