AK Parti’nin en genç aday adayı konuştu; ‘Türkiye gençliğinin sesi olmak istiyorum’

Yayınlama: 21.03.2023
246
A+
A-

27. Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adayı Oğuzhan Mehmet Öter, genel seçimler öncesi yeniden aday adaylığını açıklamıştı. Öter, AK Parti’nin İnegöl’deki en genç aday adayı olduğunu ifade ederek, “Türkiye gençliğinin sesi olmak istiyorum” dedi.

Gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Oğuzhan Mehmet Öter, milletvekili olma talebinin nedenlerini anlattı.

Heyecanla yeniden milletvekili aday adaylığını açıklayan Öter, şu ifadeleri kullandı:






“Yıllardır bu davaya hizmet eden biri olarak, bu yarışta yer almak ve görev verilmesi durumunda da Türkiye gençliğinin sesi olmak istiyorum. Bu konuda enerjimizin yüksek olduğunu biliyorum. Ülkemiz için gençlerimiz için yapılacak çok şey var. Bu nedenle bizlerde bu göreve talip olduk”

“Gençlik çalıştaylarının ülkemizde birçok alanda gerçekleştirildiğini biliyoruz. Son yıllarda bu çalıştayların anlamı ve önemi daha yukarıları çıktı diyebilirim. Biz bunun daha kapsamlı olması için uğraşacağız. Ülke geneli ve uluslararası gençlik çalıştayları düzenlemek gibi projelerimiz var”

“Özellikle sosyal medya üzerinden gençlerimiz ile ilgili çok sıkıntılı düşünceler görüyoruz. Yani dezenformasyon sosyal medyada oldukça fazla. Bu anlamda yine hükümetimizin aldığı kararla, yeni kanunların ortaya konulması bunun önüne geçti. Ama şöyle bir durum daha var; bir gencin söylediği sözler veya içinde bulunduğu fiiliyat, bütün gençliğe mal ediliyor. Bunun önüne geçmek istiyorum. Çünkü yaşlarım arasında inanın çok büyük cevherler var keşfedilmeyi bekleyen”

“Genç kardeşlerimin maruz kaldığı, edep ve haya yozlaştırılmasına karşı projeleri gündeme getirmek istiyorum. Geçmişten günümüze kadar Osmanlı İmparatorluğu’ndan Cumhuriyete uzanan, edep ve hayası ile dünyaya nam salmış ülke insanlarının torunları olarak, bu tip projelerin üretilmesi boynumuzun borcudur”

“Kimseyi ötekileştirmeden, şucu bucu demeden, tüm kardeşlerimi kucaklamak ve geleceğin inşasında bizde varız demek için aday adaylığımız açıkladım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin”

HABER: BÜŞRA YILDIRIM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş