Akademi Ligi’nde 4. hafta geride kaldı

İnegölspor Alt Yapı Takımlarının da katıldığı Akademi Ligi’nde 4. Hafta geride bırakıldı. 4. haftada U15 takımı rakibine karşı mağlup olurken, U16 ve U19 takımları galibiyet sevincini yaşadı.

Yayınlama: 03.10.2018
1.026
A+
A-

İnegölspor Alt Yapı hocaları ve Alt Yapı Sorumlusu Kanü Üçsoy Akademi Ligi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan U15 Teknik Sorumlusu Caner Taban, “Ligin 4.haftasında deplasmanda ligde namaglup devam eden Gölcükspor’un konuğu olduk.Maça rakibimizi 2.bölgede karşılayarak başladık.Bu bölgede kaptığımız toplarla hücumda etkili olmaya çalıştık. Nitekim iyi pozisyon alıp alanları iyi kapatıp rakibimizin birçok atağını daha olgunlaşmadan kestik.Kaptığımız topları kullanmada tercih hataları yaptığımız için gol pozisyonlarından eli boş döndük.Rakibimize de pozisyon vermeden devreye girdik.2.yarıda oyun olarak yine rakibimizden üstün bir oyun sergiledik.ilerleyen dakikalarda yaptığımız değişiklerle gol aradık ancak başarılı olamadık.75 .dakikada yaptığımız bireysel bir hata neticesinde gol yedik bu golle mağlup olduk. Eski maçlara oranla yaptığımız basit hataları azaltmamız, topa daha fazla sahip olmamız takımımız adına bu maçta sevindirici olan taraftı” dedi.






 

GALİBİYET SERİMİZE DEVAM ETTİK

U16 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen ise, “4.hafta maçında deplasmanda karşılaştığımız Gölcüksporu yenerek galibiyet serimize devam ettik maça önde baskılı başlamamızın neticesinde ilk 10 dakika içinde bulduğumuz gollerle öne geçtik rakibimizin demorilize olmasıyla beraber topa sahip olan 2.bölgeden kazandığımız toplarla hem merkezden hem de kenarlardan etkili organize pozisyonlar ürettik devreyi de skor ve oyun olarak üstün bitirdik.2.devrede oyuncu değişiklikleriyle birlikte tempomuzu arttırarak oyunumuza devam ettik.Takim boyunu bölgeler arası mesafeleri maçın genelinde iyi ayarladık bu sayede ikinci topları kazanarak oyunun hakimiyetini aldık pas yüzdemiz çok iyi olmasa da topum bizde kalması önemliydi.her geçen maç kazanmanın getirdiği özgüvenle daha iyi oynayan daha hızlı gelişim gösteren bir takim olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

ÜSTÜN OLMAMIZA RAĞMEN BAŞARAMADIK

Daha sonra konuşan U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, ” 30 Eylül 2018 Pazar günü saat 12’de ligin 4. maçı için İnegöl Yenice sahasında Gölcükspor ile karşılaştık.Maçın genelinde üstün oyun oynamamıza ve gol pozisyonlarına girmemize rağmen topu filelerle buluşturmayı başaramadık. Rakibimiz zaman zaman kontra ataklarla etkili olmaya çalışsa da etkili olamadı

ve oyun başladığı gibi 0-0 bitti. Oyuncularımı tebrik eder başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

 

DOĞRU ŞEYLER YAPIYORUZ

U19 Teknik Sorumlusu Suat Güneş ise, “Geçen haftaki galibiyetten sonra maça daha özgüvenli ve baskılı başladık bu baskımız 15 dakika bize golü kazandırdı golden sonra devre bitene kadar attığımız gollerle skoru yakaladık ikinci yarı bu skoru koruyup

maçtan galip ayrıldık.İki haftadır oyunsal olarak doğru şeyler yapıyoruz;bunları arttırarak devam etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

CENTİLMENLİKTEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Son olarak konuşan  Alt Yapı Sorumlusu Kani Üçsoy, “Bu sene katıldığımız akademi ligin de 4.haftayı geride bıraktık.Takımlarımız 4.haftayı da genel anlamda başarılı geçtiler.Tüm yaş gruplarımız İnegöl’ümüzü bu ligde en iyi şekilde temsil etmekteler.Belki yenileceğiz,yeneceğiz ama centilmenlikten asla taviz vermeyeceğiz.Bu anlamda bu konuda tüm alt yapı hocalarımla gurur duyuyorum.Sporcularımızı bu doğrultuda sürekli uyarıyorlar ve davranış bozukluğu yağan oyunculara gerekli işlemi maçın bitmesini beklemeden yapıyorlar” cümlelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş