AK’TAN TABAN’A ZiYARET

İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Yayınlama: 17.11.2017
675
A+
A-

Bir dizi ziyaret için İnegöl’e gelen İl Emniyet Müdürü Osman Ak, beraberindeki Bursa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şükrü Kaplan ile İnegöl Emniyet Müdürü İlhami Araali’nin de katılımıyla İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti.

 

BELEDİYEMİZLE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ








Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan Bursa İl Emniyet Müdürü Osman Ak, “Bugün İnegöl’deyiz. Kaymakam Beyi ziyaret ettik. Belediye Başkanımıza da bir hayırlı olsun demek istedik. Aynı zamanda ilçemizi geziyoruz. Güvenlik ve asayiş anlamında ilçemizdeki mevcut durumun tespiti ve burada arkadaşlarımızın ihtiyaçları çerçevesinde bir takım çalışmalar yapacağız. Tabi bu çalışmaları yaparken Kaymakamlığımız ve özellikle Belediyemizle birlikte hareket edeceğiz. Sağ olsun Sayın Başkanımız bu konuda bize her türlü desteği sağlıyorlar. Öncelikle İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasıyla ilgili önemli atılımlar yapacağız diye düşünüyorum” dedi.

 

KURUMLARLA KOORDİNASYONUMUZ SÜRECEK

Belediye Başkanı Alper Taban ise kurumlarla olan bu yakın ilişkilerin süreceğini kaydederek “Değerli Müdürlerimizin yapmış olduğu ziyaretten duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Malumunuz çok kısa bir zaman içerisinde görevi devraldık. Bir haftadır en güzel şekilde, en hızlı şekilde çalışmalarımızı yürütmeye çalışıyoruz. Bundan önce olduğu gibi kurumlarımızla olan ilişkilerimiz her zaman olumlu manada gelişerek, artarak devam edecek. Emniyet Müdürlüğümüzle de inşallah en güzel şekilde istişarelerimizi yapacağız, koordinasyonumuzu sağlayacağız ve İnegöl’ümüz için hayırlı hizmetleri icra edeceğiz. Bu arada İl Emniyet Müdürümüz de Eylül ayında göreve başladı. Ben kendisini de kutluyorum ve başarılar diliyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.