ALAATTiN TETiK YENiDEN BAŞKAN

İnegöl Kırsal Hilmiye Mahallesinde faaliyet gösteren S.S. Hilmiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin 2019 Yılı Olağan Genel Kurulu yapıldı. Yapılan seçimde Alaattin Tetik tekrar başkan SEÇİLDİ.

Yayınlama: 06.05.2019
758
A+
A-

İnegöl Kırsal Hilmiye Mahallesinde faaliyet gösteren S.S. Hilmiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin 2019 Yılı Olağan Genel Kurulu S.S. Oylat Boğazı Köyleri Kadınları Tarımsal  Kooperatifine ait  olan Oylat Çiftlik Tesislerin yapıldı.Tek liste halinde girilen seçimde Alaattin Tetik Terkar Kooperatif Başkanı seçildi.

 

Oylat Çiftlik Tesislerinde  Pazar günü yapılan 219 üyeli S.S. Hilmiye Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’nin  genel kurulun da, yönetim ve denetim raporları okundu ve oylandı. Hararetli ve heyecanlı geçen genel kurul sonunda 31 Martta yapılan Yerel seçimlerinde Hilmiye Mahallesine Muhtar seçilen ve Kooperatif başkanlığına tekrar aday olan Alaattin Tetik 3 yıllığına Başkanlığa seçilirken yönetim kurul asil üyeliğine Kenan Ulusoy ve Hasan Hazer. Yedek Yönetim Kurulu üyeliğine  Muhammet Şen, Yakup Başak ve Nurettin Sali seçildi.








 

Denetleme Kurulu asil üyeliğine Yusuf Ziya Mayil,Ş.Nuri Narin ve Hasan Nari. Denetleme Kurulu  Yedek üyeliğine İsmail Yıldız,İsmet Kaşdemir ve Remzi Şen seçildi.

 

Üyelerimize ve Köyümüze hizmet amacıyla arkadaşlarımla birlikte aday olduğum Kooperatif Başkanlığına tekrar seçtiğiniz için teşekkür ediyorum diyen Başkan Alattin Tetik,”Üyelerimizin her türlü sorunlarına çözüm bulmada Kooperatifimizin yeri ve önemi tartışılmaz. Dolayısıyla güzel çalışmalara imza atan kooperatifimiz ve üyeleri bundan sonrada daha güzele daha iyiye ulaşmak için hep birlikte canla başla çalışacağız” dedi.

 

İnegöl Köftesi ikram edilen genel kurul üyeleri,seçim sonrası hatıra fotoğrafı çekilerek birlik beraberliklerini gösterdiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.