Alanyurtlulara ‘Taksi’ müjdesi

Yayınlama: 12.04.2023
496
A+
A-

İnegöl Taksiciler Kooperatifi Başkanı Mesut Ekren, Alanyurt Salı Pazarı civarına kurulan taksi durağı ile hizmete başladıklarını belirtti. Ekren, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Normalde Alanyurt’tan bir vatandaş taksi çağırdığında, İnegöl’deki duraktan taksimetre açılıyordu. Ama taksi hizmeti artık Alanyurt’a kadar geldiği için buradan taksi çağıran vatandaşlarımızın parası cebine kalmış olacak” dedi.

İnegöl Taksiciler Kooperatifi Başkanı Mesut Ekren, Alanyurt Salı Pazarı mevkiine kurulan taksi durağı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TAKSİCİ ESNAFI KALİTELİ HİZMET VERİYOR






Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ekren, taksi hizmetinin geçtiğimiz yıllara oranla kalitesini yükselterek İnegöllülere hitap ettiğini belirterek, “Geçtiğimiz yıllara oranla İnegöl’deki taksici esnafımız kaliteli hizmeti vatandaşlarımızla buluşturmayı başardı. Bu anlamda gerçekten şikâyet almıyoruz. Vatandaşlarımız da memnun. Onlar memnun olunca bizlerde memnun oluyoruz” dedi.

FİYATLAR NORMAL

Taksi fiyatları ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Ekren, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Pandemi döneminde biliyorsunuz zam gelmeyen tek bir sektör vardı oda taksi. Her şeye zam geldi ve şehir içinde bir ailenin taksi ücreti, dolmuş ücretinden daha düşük hale geldi. Şu anki fiyatlardan memnunuz. Şu da bir gerçek ki, bir aile olarak baktığınız zaman şehir içindeki bir yere yine dolmuş fiyatlarına hizmet vermekteyiz”

ALANYURTLULARIN PARASI CEBİNDE KALACAK

Son olarak Alanyurt’a kazandırılan taksi durağı ile ilgili açıklamalarda bulunan Ekren, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Biliyorsunuz Alanyurt’ta bir taksi durağımız yoktu. Alanyurt’tan taksi hizmet almak isteyen vatandaşımız İnegöl’deki herhangi bir durağı aradığında, duraktan çıkan araç hemen taksimetreyi açıyordu. İnegöl’den Alanyurt’taki adrese kadar taksimetre yazıyordu. Ama taksi hizmeti artık Alanyurt’a kadar geldiği için buradan taksi çağıran vatandaşlarımızın parası cebine kalmış olacak. Salı Pazarı mevkiinde yeni bir durak hayata geçirildi. Alanyurt’taki vatandaşlarımıza hayırlı olsun”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş