ALANYURT’TA İKİ OKUL YAPILACAK

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Alanyurt’ta eğitime kazandırılacak bir ilk ve ortaokul inşaatı için ihalenin yapıldığını, İmam Hatip Lisesi için ise ihalenin kısa süre sonra gerçekleştirileceğini ifade etti.

Yayınlama: 31.01.2017
2.619
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Esentepe Mahallesi Su Deposu mevkiindeki 8 dönümlük alanın 4 dönümlük kısmına ilk veya ortaokul binası yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığımızca yapılacak olan 24 derslikli okulun ihalesi 12 Ocak 2017 tarihinde yapıldı. Bin metrekare taban alan üzerinde yükselecek olan 4 katlı eğitim yuvası 4 bin metrekare kapalı alana sahip olacak. 8 dönümlük alanın kalan 4 dönümlük kısmı ise ileriki dönemlerde eğitim kurumu ihtiyacı için hazır bekletilecek” şeklinde konuştu.

 

Bilican, “Bakanlığımızca Naire Çikayeva Anadolu Lisesi’nin yanındaki alanda da İmam Hatip Lisesi kazandırılması için ihale hazırlıkları yapılıyor. Yaklaşık 6 bin metrekare kapalı alana sahip olacak büyük bir okul planlanıyor. 24 derslikli bir okul olacak. İnegöl’de eğitim seferberliğine hayırseverlerimiz ve devlet destekleri ile devam ediyoruz” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.