ALiNUR AKTAŞ KIRMIZI ÇiZGiMiZDiR ARTIK DAHA SERT OLACAĞIZ

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, İnegöllülere ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yapılan hakaretin ardından açıklamalarda bulunarak, “Alinur Aktaş bizim kırmızı çizgimizdir. Bundan sonra ona yapılan hakaretlere karşı daha sert olacağız” dedi.

Yayınlama: 30.11.2020
1.338
A+
A-

Sosyal medya üzerinden bir şahsın ‘kapsol’ kelimesinin anlamını yayınladığı Ekşi Sözlük sitesinde kullandığı fotoğraf, büyük bir tepkiye neden oldu. İnegöllülere ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ta hakaret içerikli paylaşım İnegöl’de tepkilere neden oldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Ahmet Lekesizyiğit, şu ifadeleri kullandı:






 

“Alinur Aktaş İnegöl’de Roman camiasının ağabeyidir. Bizler için yaptıklarını bir kendi bir Romanlar bir de Allah biliyor. Bizimle nasıl ilgilendiğini anlatmaya günler yetmez. Alinur Aktaş bizim kırmızı çizgimizdir. Bundan önce de kendisine defaatle saygısızlık yapıldı. Halim selim olalım dedik. Ama bundan sonra ona yapılan hakaretlere karşı daha sert olacağız. Alinur Aktaş bizi nasıl sahiplendiyse, bizler de kendisini sahipleneceğiz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş