ALiNUR AKTAŞ’A SEVGi SELi

Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, Yeniceköy Mahallesi Belediye meydanında nokta miting gerçekleştirdi. Vatandaşların coşkulu bir şekilde karşıladığı Başkan Aktaş, muhalefeti eleştirerek, “Mart’ın sonu bahar diyor birileri ama kafalar hala kışta. Cemreler düştü bahar geldi, yaz geliyor ama onlar hala farkında değiller. Mart’ın sonu bahar diyorlar” dedi.

Yayınlama: 25.03.2019
720
A+
A-

Cumartesi günü Kafkas Folklor ve Kültür Derneği açılışı için İnegöl’e gelen Aktaş açılışın ardından Yeniceköy Mahallesine geçerek burada nokta miting gerçekleştirdi. Miting Öncesinde Vatandaşlar Aktaş’a sevgi gösterisinde bulundular.

 

YOL HARİTAMIZ HAZIR






İlk olarak konuşan Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban; “Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Şehrimizin sorunlarını tek tek tespit ederek beraberinde sizlerin fikirlerini, görüşlerini, önerilerini ve eleştirilerini de alarak yol haritası hazırladık. 16 aylık çalışmanın ardından sizlerinde teveccühü olursa başta Yenice olmak üzere şehrimizin tüm ihtiyaçlarını tamamlayacağız. 1 hafta sonra çok önemli bir seçim gerçekleştireceğiz. 4,5 yıl bir daha seçim olmayacak. 16 aydır canla başla koşturuyoruz. Alinur başkanımla uyum içinde sizlerin fikirlerini alarak yol haritası hazırladık. Burada aramızda Hasan başkanımı gördüm kendisi fikirler verdi. Burada başta su olmak üzere kanalizasyon, asfalt, taziye evi olmak üzere yine bir kapalı Pazar yeri Yenice’mize kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

 

KARDEŞLİĞİMİZ BİR YAZILMIŞ

Ak Parti Eski Milletvekili İsmet Su ise, “Levhi kalemde kardeşliğimiz bir yazılmış. Bu topraklar yoğrulduğu mayasını inkâr etmedi, Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Bizim kardeşliğimiz bir yazılmış. 31 Mart akşamında da başarılarımızın artarak devam etmesini diliyorum.”

 

MAKAM MEVKİ BİZİ DEĞİŞTİRMEZ

Vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Alinur Aktaş ise “Bu şehirde doğdum bu şehirde doydum, bu şehirde okul okudum, bu şehirde evlendim ve 13,5 sene hizmet ettim, bu şehre değer katmak, bu şehri güzelleştirmek için elimden gelen gayreti gösterdim. Allah’a hamd olsun 16 ay önce Cenab-ı Allah bana Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini nasip etti. Biz makam ve mevkilerle değişecek insanlar değiliz. Bu kutlu şehrin her bir parçasına hizmet benim için onur ve şereftir. Artık Cumhur İttifakı çatısı altında daha güçlüyüz. Vatana, millete aşık onun sevdasıyla yanan bu kadrolarla beraber bu dönemde yol yürüyecek olmak benim için büyük bir onur ve gurur. Geziyoruz, dolaşıyoruz arkadaşlarımız dedi ki biz İnegöl’de kıyı Mahalleler ile alakalı program düşünmüyoruz. Dedim ki asla, anamın ve babamın hayat sürdüğü anılarımın olduğu bu mahallede olmak benim için büyük bir onurdur ve gururdur. Bunu bahane bilerek hem açılışa geldik ve şuanda Yeniköy’deyiz. Sizin su ile alakalı probleminiz var. Depomuzu yaptık bağlantıları yaptık. Kaynak suyu istiyorsunuz bunu yapmak boynumun borcu. Pazar yeri ile alakalı çalışmalar harekete geçirilecek. Yeniceköy’ü güzelleştirmek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” şeklinde konuştu.

 

KAFALARI HALA KIŞTA

Sözlerine devam eden Aktaş, “Bu seçim sadece yerel bir seçim değil, bu seçim ittifakların olduğu bir seçim. Bundan sonra 4,5 yıl herhangi bir genel veya yerel bir seçim yoktur. Son elli yıllık cumhuriyet tarihinde böyle bir dönem gelmedi. Lakin birileri diyor ki Mart’ın sonu bahar diyor birileri ama kafalar hala kışta. Cemreler düştü bahar geldi, yaz geliyor ama onlar hala farkında değiller.  Mart’ın sonu bahar diyorlar. Arap Baharını hatırlıyorsunuz demi, Suriye’yi, Irak’ı, Tunus’u, Mısır’ı ne hale getirdiklerini gördünüz. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Millet İttifakı diyorlar ama bunların milletle hiç alakası yoktur. Beklenti şu 31 Mart akşamı farklı bir tablo belki çıkarda, 1 Nisandan itibaren Cumhur İttifakını sorgulayabilir miyiz? Bunun derdi ve hesabı içerisindeler. Mızrak çuvala sığmıyor. HDP il başkanı 2 gün önce konuştu. Biz Bursa’da AKP ve MHP karşısında kim güçlü ise onu destekleyeceğiz. Bakın bu iki yiğit adam bir dik duruş daha sergiledi 7 Haziran akşamını hatırlayın Kılıçdaroğlu ve Demirtaş adeta zevkten 4 köşeydiler, sevinç naraları atıyorlardı. Ne oldu 1. Partimi oldun seçim mi kazandın? Sevincin ve mutluluğun niye? Ak Parti olmasın kim olursa olsun. Devlet Bahçeli o zaman ne dedi, Terörle fingirdeşen partilerle ben asla yol yürüyemem. Kendisine Başbakanlık teklif edenleri elinin tersiyle iterek ne kırmızı plaka nede sizinle aynı yolda yürürüm dedi. Bana kızan olabilir, belediye başkanımıza kızan olabilir, siyasi partilerimize kızanlar olabilir, dargınlıklar olabilir ama bizim Bursa’ya kızmaya, Türkiye’ye kızma hakkımız yoktur. İşte Beka mevzu bundan önemlidir. Biz Avrupa’nın 2. Büyük nüfusu 6. Büyük ekonomisiyiz” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş