Alkol satışı yapacak noktalara çağrıda bulundu; ‘Acele edin’

Yayınlama: 31.03.2023
2.316
A+
A-

İnegöl’de İlçe Tarım Müdürlüğü sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilendirme notu, tepkilere neden oldu. Konuya tepki gösteren bir vatandaş, “Mübarek ramazan ayında önemli hizmet! Bunu duyurmak ile ne iyi ettiniz” ifadelerini kullandı.

Tepkilere neden olan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: Tütün ve Alkol Satış Belgesi (TAPDK ) için süre uzatımında son gün 31.03.2023. Banka saat 18.00 da tahsilat işlemini kapatacak. Acele edelim”

Öte yandan bu paylaşımın altına bir vatandaş tepkisini dile getirerek, şu ifadeleri kullandı:






“Mübarek Ramazan ayında önemli hizmet! Bunu duyurmak ile ne iyi ettiniz. İlçemize yeni atanan müdürümüz İnegöl’ün manevi değerlerini bilmiyor olabilir. Yaygara kopmadan kaldırın lütfen”

Tepkilere rağmen paylaşımın kaldırılmaması ise gözlerden kaçmadı.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Harbi İnegöl lü dedi ki:

    Başlık yanlış atılmış. Yazı içinde olayın ne olduğu yazılıyor . Resmi kurumdan gelen gayet normal bir uyarı . Ramazan ayı içinde olunca biraz yersiz gibi kalmış ama yapacak bir şey yok . Başvuru son tarih bu bankada bu saatte kapanır bilginiz olsun sonradan gelip buralarda torpil aramayın demiş.

    Birisi de yazmış inegolun hassas değerlerini yeni müdür bilmiyor yaygara kopmadan demiş.
    Nasıl Bi yaygara kopabilirki . Neymiş o hassas değerler. Bunu yazan nerede yaşadığını bilmiyor yada içinde yaşadığı ortamın farkında değil. Buranın adı İNEGÖL bir şey ifade ediyormu acaba . Dön aile içine komşularına mahallene akrabalarına Bi bak . Sonra hassas değerler de . Alkol içinde olanilir madde kullanan da olabilir sigara demeye gerek yok oda olabilir daha çok çok değişik şeyler olabilir diye düşünüyorum. Hassas değerleri daha başka yerde gösterin . O yerlerde konularda malum dur tarafınızca.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş