ALPARSLAN TÜRKEŞ’İN VEFATININ 20.YILI

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim, Milliyetçi Hareket Partisi kurucu Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş’in vefatının 20. Yıl dönümü nedeniyle yazılı basın açıklaması yaptı. Erim açıklamasında, “İnanmış, samimi, idealist ve memleket sevdalısı Milliyetçi, Ülkücü Gençlik, emanete hiçbir zaman ihanet etmeden, Başbuğumuzun miras olan, Türk Milletinin teminatı Ülkü Ocaklarına her zaman sahip çıkmış, gerektiğinde geçmişte olduğu gibi geleceğini ortaya koyarak bu kutlu yolda yürümeye devam

Yayınlama: 03.04.2017
967
A+
A-

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Büyük dava ve fikir adamı, Milliyetçi Hareket Partisi ve Türk Milleti’nin teminatı olan Ülkü Ocakları’nın kurucusu, Milliyetçi, Ülkücü Hareketin ebedi lideri Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in vefatının 20. Yıl dönümünde rahmet, minnet, hasret ve dua ile anıyoruz. Millet olarak tarihimiz boyunca gerek Orta Asya da, gerek Anadolu’da zor ve meşakkatli süreçlere girdiğimizde, maneviyatlı ve müstesna şahsiyetle yani Başbuğ olarak nitelendirdiğimiz büyüklerimiz milletimize yol göstermiş, önünüz açmıştır. Başbuğ demek millete bir şeyler katan ve o milletin tarihine damga şahsiyetlere verilen addır. Türk Milleti’nin de şüphesiz son Başbuğu merhum Alparslan Türkeş’tir. Bir neslin, milletin, mimarı olmuş, vatan ve millet sevdası uğruna ölüme bile kafa tutmuş, davası uğruna her şeyi göze almış bir liderdir Başbuğ Alparslan Türkeş. Günü kurtaran meselelere, mevzulara prim vermeyen, bu meseleleri tercih etmek yerine büyük hedeflerini gerçekleştirmeyi kendisine hedef edinen, milletin, devletin ve ülkenin geleceğini düşünerek hareket eden Başbuğumuz, yaşamının her döneminde, güçlüklerden yılmayarak, tehditlere mahal vermeyerek, her türlü haksızlığa, hukuksuzluğa başını dimdik tutarak, zorbalıkların önünde eğilmek nedir bilmemiştir. Milliyetçi, Ülkücü Hareket Başbuğ Alparslan Türkeş’ten almış olduğu büyük ülküsünü ve dava sevdasını, kavgasını ve kaygısını geçmişte olduğu gibi bugünde, gelecekte de layıkıyla taşımaya devam edecektir. İnanmış, samimi, idealist ve memleket sevdalısı Milliyetçi, Ülkücü Gençlik, emanete hiçbir zaman ihanet etmeden, Başbuğumuzun miras olan, Türk Milletinin teminatı Ülkü Ocaklarına her zaman sahip çıkmış, gerektiğinde de geçmişte olduğu gibi geleceğini ortaya koyarak bu kutlu yolda yürümeye devam etmiştir, etmeye de devam edecektir. Bu kutlu yolda, sevdamız, davamız, yüreklerimizde yaşayan karanlıklarımıza ışık saçan, Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 20. Yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet, özlem ve dua ile anıyoruz. İfadelerini kullandı.

 

Ülkü Ocakları İnegöl İlçe Başkanı Yücel Erim bu akşam düzenleyecekleri program ile ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı, “ Bu akşam hareketimizin kurucu lideri Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının yıl dönümü devriyesi nedeniyle Kasım Efendi Cami’de mevlit programımız olacaktır. Tüm ilçe halkımızı davet ediyorum.” Şeklide konuştu. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş