Alt yapı çalışmalarında güç birliği

İnegöl Belediyesi’nin şehrimizde kazı yapan kurumların koordineli bir şekilde çalışmalarını yürütmeleri adına organize ettiği Kurumlar arası altyapı koordinasyon toplantıları devam ediyor.

Yayınlama: 19.07.2018
416
A+
A-

Göreve gelmesinin ardından şehirde alt yapı çalışmaları gerçekleştiren kurumların koordineli bir şekilde çalışmasını sağlamak adına bu kurumlarla belirli aralıklarla istişare toplantıları düzenleyen İnegöl Belediyesi, alt yapıda istediği koordinasyonu sağladı. Yapılan tüm alt yapı çalışmaları kurumlarla ortak bir paydada sürdürülürken, Altyapı Koordinasyon toplantısı bu ay İnegöl Belediyesi ev sahipliğinde By Salih Pastanesinde gerçekleştirildi.

 

RAMAZAN ARASININ ARDINDAN YENİDEN START VERİLDİ








Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcıları; Adil Kansu ve Eşref Yiğit ile kurum temsilcilerinin katıldığı toplantıda, yapılacak çalışmalar masaya yatırılıp takvim oluşturulması adına istişarelerde bulunuldu. Toplantı sırasında bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban; “Bugün aramızda BUSKİ Müdürümüz, UEDAŞ Müdürümüz, Telekom Müdür Vekilimiz, İNGAZ Müdürümüz ve Belediyemizin Zabıta, İmar, Bilgi İşlem, Halkla İlişkiler ve Fen İşleri Müdürlerimiz ile değerli Başkan Yardımcılarımız var. Her ay düzenli olarak yapmış olduğumuz kurumlar arası koordinasyon toplantısını gerçekleştiriyoruz. Ama tabi bir ara vermiştik. Seçim ve ramazan girdiği için açıkçası bizlerde yoğunluğumuzdan ötürü bu toplantıyı yapamamıştık. Bugün itibari ile toplantımıza yeniden start vermiş olduk. Tabi bu toplantılarımızın amacı şehrimizdeki yapılan çalışmaların koordineli bir şekilde senkronize olarak yürütülebilmesi, eşgüdüm içerisinde yürütülebilmesini amaçlamaktadır” dedi.

 

EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İSTİYORUZ

Toplantıda hazır bulunan tüm kurumların her birinin İnegöl’de kazı çalışması yapabilen kurumlar olduğunu ifade eden Taban; “Vatandaşımızın istek ve ihtiyaçlarını, taleplerini karşılamakla yükümlü olan kurumlar burada. Bizlerde aynı şekilde. Dolayısıyla vatandaşlarımızın da sürekli yapılan işlerin tekrar tekrar kazılarak düzeltilmesinden duymuş olduğu rahatsızlıkları göz önüne alarak bizlerde tüm yöneticilerimizle onların da yardım ve destekleriyle şehrimizi daha doğru sevk ve idare etmek adına, tekrar tekrar aynı işlere geriye dönmeden en güzelini, olması gerekenin en iyisini gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Şuana kadar yaptığımız toplantılarda tamamına hiç ara vermeden katılan buradaki tüm kurum yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Bu oluşum aslında resmi bir altyapısı olan oluşum değil ancak biz kurum müdürlerimizin destekleriyle, katkılarıyla ve çalışma arkadaşlarımın da bu işin içerisine girerek görev almasıyla gerçekleşiyor. Dolayısıyla bu uyumu sürdürdüğümüz için şehrimizdeki eksik ve aksaklıkların gün yüzüne çıkmadan önce telafi edilmesini sağlamış oluyoruz. İnşallah bugünkü toplantımızdan da faydalar çıkartarak şehrimize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Hepimize hayırlı toplantılar diliyorum. Katkılarınız için tekrar teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.