ALTIN ALMANIN TAM ZAMANI

İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Kani Kont, Merkez Bankası’nın faiz oranlarını düşürmesi ile altında sert bir düşüş yaşandığını ifade ederek, “Şu günlerde altın almanın tam zamanı” dedi.

Yayınlama: 28.07.2019
880
A+
A-

İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Kani Kont, altın piyasası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kont, altına yatırım yapmanın tam zamanı olduğunu ifade etti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kani Kont, “Merkez Bankasının faiz oranlarını aşağıya indirdikten sonra altın ve dolarda sert bir şekilde düşüş meydana geldi. Düğün yapacak kardeşlerimize ve bizlere güzel bir haber oldu bu. Altın önümüzdeki günlerde bu rakamlarda seyredecek. Kış sonuna doğru, Cumhuriyet Altını için konuşayım; 2 bin bantlarına çıkacağını düşünüyorum. Şu günlerde altın almanın tam zamanı olduğunu düşünüyorum” dedi.






 

Konuşmalarını sürdüren Kont, “Düğün yapacak veya cemiyetlerde altın takacak arkadaşlarımıza, kesinlikle ceplerindeki parayı altına yatırmalarını tavsiye ediyorum. Bu konu ile ilgili Kuyumcular Derneği Başkanı’nın haklı olduğunu göreceklerdir. Altın 1-2 ay bu şekilde fiyatlar duracak ama tahmini 10. aydan sonra fiyatların yükseleceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş