Altın Kemer İnegöl’e geldi

İnegöllü antrenör Zekeriya Kara, Şehit Fethi Sekin anısına düzenlenen Muay Thai Altın Kemer Turnuvasında altın kemeri aldı.

Yayınlama: 31.07.2018
1.046
A+
A-

Kahraman şehit Fethi Sekin anısına Elazığ’ın Baskil ilçesinde 27 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen turnuvada, İnegöl ve Bursa’yı Zekeriya Kara temsil etti.

 

10 antrenörlük belgesi olan Zekeriya Kara bu belgelerden tanesi ise spor bakanlığına ait. İnegöl Belediyespor salonunda antrenörlük yapan Zekeriya Kara “Muay Thai altın kemer organizasyonunda büyük özveri ile büyük emekleri olan çok değerli Murat Tan ve Selahattin Omaç olmak üzere emeği olan herkesten Allah razı olsun emeklerini zayi etmesin boşa çıkarmasın” ifadelerini kullandı.








 

Turnuvaya 8 ilden 16 sporcu katıldı. Farklı kategorilerde kıyasıya geçen mücadelenin ardından birinci olan sporculara altın kemer ve ikincilere kupa verildi.

 

Kaymakam Uhut Emre Koyuncu, şehit polis Fethi Sekin anısına turnuvayı düzenlemekten onur duyduklarını belirterek, “Turnuvanın teması; bağımlılığa hayır, spor kardeşliğine evet. Şiddet yoğunluğu fazla gibi gözüken bir spor ama daha sonra sporcular birbirlerine sarılıyor. Sporla bağımlılığa karşı duracağız” diye konuştu.

 

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat da turnuvanın güzel geçtiğini ifade ederek, şöyle konuştu, “Turnuvaya ismi verilen şehit Fethi Sekin, ilçemizin medarı iftarı olmuştur. İzmir Adliyesi önünde kendi canı pahasına büyük bir faciayı engelledi. Belki isimsiz birçok kahramanımız vardır. Ama şehidimizin göstermiş olduğu kahramanlık dillere destan olmuştur. Şehidimizi rahmetle anıyorum. Hatırasının önünde saygıyla eğiliyorum.”

 

ALTIN KEMER İNEGÖL’ÜN

İnegöl ve Bursa’yı temsilen katılan Zekeriya Kara rakibine üstünlük sağlayarak altın kemerin sahibi oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.