ANADOLU iMAM HATiP LiSESi iNEGöL’ü GURURLANDIRDI

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı ziyaret etti.

Yayınlama: 07.04.2017
2.953
A+
A-

Okul Müdürü Mahmut Alpir ve öğrencilerin ziyaretinde konuşan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bilindiği gibi okullarımızda akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile sportif etkinliklere de önem vermekteyiz. Bu kapsamda ilçe, il ve Türkiye genelinde yapılan çeşitli yarışmalara okullarımızdaki öğrencilerimiz de katılarak, rakipleri ile yarışmaktadırlar. Bu yarışmalarda değişik dereceler alınarak hem öğrencilerimizin kendi okulları, hem de ilçemizin başarısına katkı sağlamaktadırlar” dedi.

 

Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin önemli dereceler elde ettiğini belirten Bilican, “Bu kapsamda İnegöl Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin öğrencileri de yarışmalara katılarak önemli dereceler elde etmişlerdir. Okul müdürümüz ve öğrencilerimiz başarılarını bizimle paylaşmağa gelmişlerdir. Ben de bu vesileyle hem okul müdürümüzü, diğer idareci ve öğretmenlerimizi ve tabi ki hem de başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarıları bizi mutlu etmektedir. Daha güzel başarılara ulaşmalarını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.






 

YARIŞMALARDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Yarışmalar ve dereceye giren öğrenciler hakkında bilgi veren Bilican, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Ahmet Oltulu isimli öğrencimiz Hafızlık Yarışması’nda Bursa 1.’si, Zehra Maral isimli öğrencimiz Kız öğrenciler Güzel Kur’an-Kerim Okuma Yarışması Bursa 3.’sü, Bedir Furkan Özbek isimli öğrencimiz Güzel Ezan okuma Yarışması Bursa 3.’sü, Büşra Ulaş isimli öğrencimiz Orman Haftası Kompozisyon Yarışması Bursa 2.’si, Ahmet Talha Çakır isimli öğrencimiz Liseler arası Karate Bölge Şampiyonu, Genç Erkekler Futsal Takımı Bursa 2.’s, ve Genç Erkekler Voleybol Takımı Bursa 2.’si oldu. Ben dereceye girerek ilçemizi gururlandıran öğrencilerimize teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş