Ankara yolunda feci kaza; 1 kişi öldü 1 kişi ağır yaralandı

Bursa-Ankara Karayolu üzeri Rüştiye mahallesi mevkiinde özel otomobil, aşırı sürat ve yağış nedeniyle yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Kaza sonucu özel otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Yayınlama: 01.01.2018
573
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, Bursa-Ankara Karayolu üzerinde Ankara istikametinden Bursa istikametine seyir halinde olan Ergün Şen yönetiminde ki 26 US 695 plakalı hafif ticari araç, Rüştiye mahallesi mevkiinde direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu bariyerlere çarptı. Kaza sonucu yolun ortasından kalan araca, arkasından seyir halinde olan Bekir Güngör yönetimindeki 16 RH 8946 plakalı yolcu otobüsü çarpmamak için fren yaptı. Bu sırada otobüsün arkasında seyir halinde olan 45 yaşındaki Ercan Mutlu yönetimindeki 26 UE 283 plakalı özel otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolcu otobüsüne arkadan çarptı.

 

OTOMOBİLDE SIKIŞTILAR






Kaza sonucu ağır yaralanan otomobil sürücüsü Ercan Mutlu ile eşi Nursel Mutlu otomobil içerisinde sıkıştı. Yaralılara ilk müdahaleyi otobüsün içindeki vatandaşlar yaptı. Kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri sıkışan yaralıları otomobilin içinden çıkarırken, yaralılar ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Sürücü Ercan Mutlu tüm müdahalelere rağmen kurtulamazken, ağır yaralanan eşi Nursel Mutlu, Acil Serviste tedavi altına alındı.

 

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapanan Bursa-Ankara Karayolunun Bursa istikameti, otomobilin kaza yerinden kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

 

Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş