APTULLAH EZİM’DEN GALİBİYET PRİM SÖZÜ

İnegölspor Eski Kulüp Başkanlarından Estetik Yay Firmasının Sahibi Aptullah Ezim, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü maçı için prim desteği vereceğini açıkladı.

Yayınlama: 15.12.2021
333
A+
A-

İnegölspor Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, Eski Kulüp Başkanlarından Estetik Yay Firmasının Sahibi Aptullah Ezim’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

 

Ziyarette konuşan Kani Ademoğlu, şunları söyledi:






 

“Eski Kulüp Başkanlarımızdan Estetik Yay Firmasının Sahibi Aptullah Ezim’e verdiği desteklerden dolayı camiamız adına teşekkür ediyorum. Başkanımız sağ olsun her sene kulübümüze ciddi manada destek veriyor. Aynı zamanda oğlu Ali Ezim’de yönetimimizde bulunuyor. Baba-oğul ellerinden gelen desteği kulübümüze vermeye devam ediyorlar. Çok değerli başkanımız bu manada hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Silahtaroğlu Van Spor Futbol Kulübü maçı için prim desteği vereceğini açıkladı. Kendisine bu anlamlı destek için tekrar teşekkür ediyoruz.”

 

Estetik Yay Firmasının Sahibi Aptullah Ezim ise, “Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu’na ziyareti için teşekkür ediyorum. Uzun yıllar İnegölspor’da görev aldım. Yaşanılan sıkıntıları gayet iyi biliyorum. Ezim ailesi olarak geçmişte olduğu gibi bugünde İnegölspor’umuzun yanındayız. İnşallah hafta sonu Van deplasmanından galibiyet ile döneriz. Ben İnegölspor’umuza ligde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş