ARAÇ HIRSIZI KAMERALARA YAKALANDI

Baykoca (TOKİ) Mahallesinde meydana gelen hırsızlık olayında, gece geç saatlerde park halindeki araçların içerisinden değerli eşyaları ve araç parçalarını çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı.

Yayınlama: 18.10.2019
660
A+
A-

Edinilen bilgiye göre olay Baykoca (TOKİ) Mahallesi Mimar Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İnegöl´den bir otomobille TOKİ konutlarına giden kişi veya kişiler gece geç saatlerde apartmanların önünde park halinde olan otomobillerin kapılarını açarak, araçların içerisinde bulunan değerli eşyaları ve parçaları çaldılar.

 

Mimar Sokak üzerinde park halinde olan H.S. isimli bir vatandaşa ait 16 V 9412 plakalı otomobilin içerisinde bir miktar unutulan para ve çeşitli eşyalar çalındı.






 

İddiaya göre H.S ertesi sabah işe gideceği sırada araç içerisinde unuttuğu çantasına baktığında çantanın yerinde olmadığını ve çanta içerisinde bulunan evraklarının yırtılmış bir şekilde araç içerisine saçıldığını fark etti. Durumdan şüphelenen H.S. apartman da bulunan güvenlik kameralarını izlediğinde aracına hırsızların girdiğini fark etti. 

 

Güvenlik kameralarında apartman yakınlarına yabancı bir aracın gece geç saatlerde geldiğini ve araçtan bir kişinin inerek park halindeki araçların kapılarını teker teker açarak araçların içlerini aradığını, değerli eşyaları alarak kapılarını tekrar kapattığını fark etti. Aracından bir miktar para çaldıran H.S. durumu emniyet ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen emniyet güçleri olay yerinde çeşitli çalışmalar yaparak, güvenlik kameralarına yakalanan hırsızları bulmak için çalışma başlattıkları öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş