Aracının tekeri patlayan sürücünün imdadına polis koştu

İnegöl’de pandemi denetimler kapsamında devriye gezen ekipler, aracının tekeri patlayan sürücünün imdadına koştu.

Yayınlama: 04.12.2020
761
A+
A-

İçişleri Bakanlığı tüm valiliklere ‘Kovid-19 Denetimleri’ konulu genelge gereği, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından denetimler aralıksız devam ediyor.

 

Emniyet Ekipleri, ilçe genelinde ‘Kovid-19 Denetimleri’ kapsamında ilçe genelinde çeşitli uygulamalarını sürdürüyor. İlçenin giriş çıkışlarının yanı sıra ana arterlerde de maske denetimlerine devam eden ekipler, seyir uygulamaları da gerçekleştirerek vatandaşlara uyarılarda bulunuyor.








 

İnegöl’de bu kapsamda devriye gezen Emniyet Ekipleri, 16 NHZ 79 plakalı aracın yol ortasında durduğunu ve hareket etmediğini görünce, sürücüye devam etmesi konusunda uyarıda bulundu.

 

Sürücünün, aracının tekeri patladığını ve tekeri değiştiremediğini ifade etmesi üzerine, polisler sürücüye yardım ederek tekeri değiştirdi.

Bu görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşan Belediye Başkanı Alper Taban, ” Polis her zaman ceza yazmaz. İnegölümüzde lastiği patladığı için yolda kalan araç sürücüsüne yardım ederek lastiğini değiştiren polisimizi kutluyorum” dedi.

 

Taban’ın paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda vatandaş tarafından beğenilerek paylaşıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.