ARKADAŞINI VURAN KADIN YAKALANDI

Bursa’nın İnegöl ilçesinde ormanlık alanda yaşanan tartışmanın ardından 1 kişi av tüfeği ile vurularak yaralandı. Olayın şüphelilerinden Tuğçe B. arkadaşını kendisinin vurduğunu itiraf etti.

Yayınlama: 23.04.2019
4.837
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Ortaköy Mahallesi Kümeevler mevkiinde meydana geldi. Ormanlık alanda Tuğçe B. (22), Murat S. ile Özkan D. (26) konuşmaya başladı. Konuşma bir süre sonra kavgaya dönüşürken, Özkan D. av tüfeği ile vurarak yaraladı.

 

Olayı gören vatandaşlar durumu Jandarma Ekiplerine ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Jandarma Ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. 112 Acil Sağlık Ekipleri de yaralı Özkan D.’ye ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırdı.






 

Hastanede tedavi altına alınan yaralanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Öte yandan Özkan D.’yi ilk olarak yaraladığı iddia edilen Murat S.’nin ve yanında bulunan Tuğçe B.’nin yakalanması için Jandarma Ekipleri tarafından çalışmalar başlatıldı.

 

Yapılan çalışmaların ardından Murat S. ve Tuğçe B. yakalandı. Şahısların ifadeleri alınırken, Tuğçe B. arkadaşını kendisinin silahla yaraladığını itiraf etti.

 

Konu ile ilgili tahkikat sürüyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş