AVRUPA ÜLKELERİNDEN DAHA İLERİDEYİZ

Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Serpil Noyan’ı ziyaret eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Artık sosyal devlet konusu çok daha fazla. Allah’a şükürler olsun gelişmiş Avrupa devletlerinde bile olmayan sahiplenmeler, katkı ve destekler görüyoruz” dedi.

Yayınlama: 12.05.2017
748
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kurum ziyaretleri kapsamında İnegöl’de bir süre önce göreve başlayan ve kısa bir süre önce de Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Serpil Noyan’ı ziyaret etti. Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü’nün yeni binasında gerçekleşen iade-i ziyarette Aktaş, Serpil Noyan’a çiçek takdim ederek hem görevinin tekrar hayırlı olmasını diledi hem de yeni binalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

BİRLİKTE HAREKET EDİNCE GÜZELLİKLER ORTAYA ÇIKIYOR






Ziyaret sırasında bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’deki kurumların birlik beraberliğinin önemine vurgu yaparak “Bugün Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdüremizi ziyarete geldik. Öncelikle kendisine şehrimize hoş geldiniz diyorum. Yaklaşık 3 ay önce göreve başladı. Bu süreç zarfında sağ olsun bizleri ziyarete gelmişti. Bizler de iade-i ziyarette bulunmak istedik. İnegöl bütün kurum ve kuruluşlarıyla birlikte hareket ettiği sürece güzellikler ortaya çıkıyor. Hamdolsun Müdüre Hanım da inşallah bundan sonra tecrübelerini burada göstererek özellikle ihtiyaç sahibi, sosyal yardıma muhtaç, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü’nün konularına giren işlerle alakalı inşallah İnegöl’de işlerin kolaylaşmasına sebep olacak” dedi.

 

AB ÜLKELERİNDE OLMAYAN DESTEKLER GÖRÜYORUZ

Artık sosyal devlet konusunun çok daha fazla gündemde olduğunu ve bu anlamda önemli adımların atıldığını kaydeden Aktaş, “Devletin gerçekten akıl almaz destekleri var maddi ve manevi olarak. Rehabilitasyon merkezleriyle, yapılan yardımlarla, farklı farklı konulardaki destek ve katkılarla… Bu yönüyle de tabi Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza müteşekkiriz. Allah’a şükürler olsun gelişmiş Avrupa devletlerinde bile olmayan sahiplenmeler, katkı ve destekler görüyoruz. Artarak devam etmesi en büyük temennimiz. Konuyla alakalı emeği, katkısı olan her kim varsa teşekkür ediyorum. Müdüre Hanımın şahsında da bütün çalışan arkadaşlara başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Ziyaretimizi de hem Müdüre Hanıma hoş geldiniz ziyareti hem de yeni yerlerinin hayırlı olması temennilerimizi iletmek üzere gerçekleştirdiğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

 

BAŞKANIMIZIN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ

Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Serpil Noyan ise “Başkanımıza ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum. Desteklerini her zaman bekliyoruz. İnegöl’de sosyal hizmetler anlamında hizmet etmeye azim ve gayretimizle devam ediyoruz. Tekrar ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş