Aziz milletimize başsağlığı diliyorum

TSK’nın Afrin’de 11 şehidimizin olduğu açıklamasının ardından MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir açıklamalarda bulunarak, ” Kızıl elma yolunda, zalimin zulmüne dur demek için sınır ötesinde canla,başla mücadele eden ve bu uğurda şahadet şerbetini içen kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz Türk Milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

Yayınlama: 12.02.2018
659
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MHP İnegöl İlçe Başkanı Hayati Bedir, ” Yaklaşık 22 gün önce Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, devletimizin bekası ve milletimizin güvenliği nedeniyle başlatılan Afrin operasyonunda,  11  kahraman Türk askerimiz şehit olmuş, 11’ide yaralanmıştır. Kızıl elma yolunda, zalimin zulmüne dur demek için sınır ötesinde canla,başla mücadele eden  ve bu uğurda şahadet şerbetini içen kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz Türk Milletine başsağlığı diliyorum” dedi.

 

GÜVENİYOR VE DESTEKLİYORUZ






Bedir, “ABD ve AB başta olmak üzere, Türk ve Türkiye düşmanlığı ile bilinen ülkeler, İslam Coğrafyasına kana bulamaları, refah seviyesinin düşmesi ve sonunda işgal etmek adına maşaları olan PYD,PKK,YPG VE DAEŞ gibi terör örgütlerine kullanmaktadır. Hak ile batılın savaşı olarak gördüğümüz bu durumda kahraman Türk Askerlerimize sonuna  kadar güveniyor ve destekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

VATAN HAİNLİĞİ İLE ZİRVE OLAN

Türkiye’de ise isminin başında ki Türk ibaresinin anlamını bilemeyen bir takım meslek kuruluşları bu operasyonun durması gerektiğini belirtmişlerdi. Vatan hainliğinde zirve olan diplomalı teröristlerin açıklamaları yok hükmündedir. Gördüğümüz üzere devletimizde bu diplomalı teröristlere gerekli cevabı vermiştir. Devletin ve milletin direncini kırmak,umudunu söndürmek,hatıraları ile alay etmekte ustalaşmış zevatların bu operasyona  dur demesi gayet normaldir. Ancak normal olan bir şey daha vardır ki oda bu açıklamaları yapanların kodese girmesi ve hak ettiği cezası almasıdır” diye konuştu.

 

MHP EMNİYET KEMERİDİR

MHP devletinin yanındadır diyerek konuşmasını sürdüren Bedir, ” Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak daima devletimiz ile birlikteyiz. Kürsülerden seslenen yalancı beylere karşı asıl beyler yücelerden daima fermanlar eyleyecektir. Bizim çıkar kaygımız, menfi duygumuz yoktur. Bizim derdimiz vatan, davamız millet ve indirilmemesi gereken bayrağımız vardır.  Bu nedenle eleştirenlere sesleniyoruz, MHP devleti ve milleti ile birlikte hareket etmekten 49 yıldır vazgeçmemiş bir dava hareketidir. 49 yıl önce  Milliyetçi- Ülkücü hareketin siyasal alanda temsilcisi olarak kurulan partimiz, 49 yıldır çile çekmiş ve belli etmemiştir ve ‘yürümezsek hak yolda, erimezsek hak yolda,çürümezsek hak yolda, gök girsin kızıl çıksın’ demiştir.  MHP bir dava hareketi olduğu gibi milletin ve devletin emniyet kemeridir” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş