Babalar Günü Uçurtma Şenliği İle Kutlandı

İnegöl Belediyesi ve HADİM Şirketler Grubu tarafından; her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Babalar Günü Uçurtma Şenliği, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Yayınlama: 17.06.2019
491
A+
A-

İnegöl Belediyesi ve Hadim Şirketler Grubu tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Babalar Günü Uçurtma Şenliği, bu yıl farklı bir format ile gerçekleştirildi. Her yıl Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde düzenlenen şenlik, bu yıl Yeniceköy Mahallesinde bulunan DOSTUM merkezinde gerçekleştirildi. Şenlik için daha önce kayıt yaptıran 50 aile, yaklaşık 200 kişilik grup halinde Pazar günü 16.00’da DOSTUM merkezinde bir araya geldi. İkramlarla başlayan Babalar Günü Uçurtma Şenliği, daha sonra babalar ve çocuklara uçurtmaların dağıtılmasıyla devam etti. DOSTUM pist alanında uçurtmalar, gökyüzü ile buluştu.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER






Şenliğe Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, parti yöneticileri ile bazı meclis üyeleri de katıldı. Şenlikte babalar ve çocukları birlikte uçurtmaları gökyüzüne salıp eğlenceli dakikalar yaşadı.

 

Babalar Günü uçurtma şenliği hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, İnegöl’ün bir sanayi şehri olması nedeniyle temposu ve yoğunluğunun yüksek bir şehir olduğuna dikkat çekti. Kocaağa, “Bugün babalar günü. Bizler de İnegöl Belediyesi olarak Hadim Marketler Sponsorlarında 50 ailemizin katıldığı, toplamda 200 civarı vatandaşımızın yer aldığı bir uçurtma şenliği düzenledik. Etkinliğimize bizler de Belediye Meclis üyelerimiz, İlçe Başkanımız, parti yöneticilerimiz ile birlikte katılarak burada ailelerimizle birlikte olduk. Malumunuz İnegöl bir sanayi şehri. İş temposu ve yoğunluğunun yüksek olduğu bir şehir. Babalar olarak zaman zaman iş tempomuz ve yoğunluğumuz sebebiyle çocuklarımıza layıkıyla vakit ayıramayabiliyoruz. İnegöl Belediyesi olarak bu gün öyle bir gün olsun istedik ki hem çocuklar babalarıyla güzel vakit geçirsin hem de bu iş yoğunluğuyla başa çıkmaya çalışan kıymetli babalarımıza bir dinlenme fırsatı olsun” dedi.

 

Saat 16.00 itibariyle şenliğin başladığını hatırlatan Kocaağa, “Etkinliğimiz renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğimizde aileler gönüllerince eğlendi. Uçurtmalar gökyüzünü şenlendirdi, çocuklarımız doyasıya eğlendi ve biz ebeveynler onların sevinci ve mutluluğuyla neşelendik, belki onları mutlu görünce yorgunluğumuzu unuttuk. Ayrıca İnegöl Belediyesi ve Hadim AVM olarak çocuklarımıza ikramlarda bulunduk. Ücretsiz uçurtma dağıttık. Bu vesileyle, en büyük değerlerimiz olan babalarımızın babalar gününü kutluyorum. En başta şehit babaları olmak üzere, rahmetli olmuş babalarımızın, engelli babalarımızın, tüm babalarımızın gününü kutluyorum. Ailelerimizin direği olan babalarımıza Allah uzun ömürler versin. Rabbim başımızdan eksik etmesin inşallah. Bu yıl çok renkli bir şenlik olduğunu gördük. İnşallah önümüzdeki yıllarda sayımızı daha da arttırarak bu etkinlikleri sürdürmek istiyoruz. Bu vesile ile bu önemli etkinliği bizlerle paylaşan Hadim Alışveriş Merkezlerinin yönetici ve çalışanlarına da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş