Bakan Soylu ile AFAD koordine toplantısı gerçekleştirdi

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, MÜSİAD İnegöl Kadın Komitesi tarafından hazırlanan mobilya malzemelerinin sel zedelere teslimi için gittiği Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde incelemelerde bulunarak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile AFAD Koordine Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 09.09.2021
345
A+
A-

Kastamonu bölgesinde yaşanan sel felaketinin ardından çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybederken, bölgeye yardımlar sürüyor. Selzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında bölgeye bir yardım da MÜSİAD İnegöl Kadın Komtesi’nden geldi. Kadın Komitesi’nin hazırladığı bir tır mobilya malzemesi, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in eşliğinde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

 

Bölgede incelemelerde bulunan Milletvekili Gürel, yardım için bölgede bulunan Mehmetçik ile yakından ilgilenirken, selzede vatandaşların evlerini ziyaret ederek acılarını paylaştı.






 

Konuya ilişkin gazetemize açıklamalarda bulunan Milletvekili Gürel, şu ifadeleri kullandı:

 

“Biliyorsunuz orman yangınları ve hemen akabinde Kastamonu bölgesinde sel felaketi yaşandı. İnegöllü vatandaşlarımızın girişimleri ile hem yangın bölgesine hem de sel bölgesine çeşitli yardım malzemeleri gönderildi. MÜSİAD İnegöl Kadın Komitesi de taşın altına elini koyarak, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ilçesindeki selzedelerin mobilya ihtiyaçlarının karşılanması için bir kampanya başlattı. Bu kampanyanın neticesinde oluşturulan 1 tırlık mobilya malzemesini MÜSİAD heyetimiz ile ihtiyaç sahibi ailelere teslim ettik”

 

DEVLETİMİZ GEREKLİ İŞLEMLERİ YERİNE GETİRİYOR

Gürel, bakanlıkların ve gerekli devlet kurumlarının hızlı bir şekilde bölgedeki vatandaşlara yardım elini uzattığını belirterek, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

 

“Devletimizin felaketin yaşandığı andan itibaren şefkatini, yardımını bölge insanına göstermiştir. İlgili bakanlarımızın hepsi bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Büyük bir titizlikle, fedakarca çalışmalar hala sürmekte. Bizler de bu çalışmaları yerinde inceledik. Ben tüm bakanlarımıza, yardım için seferber olan STK’larımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Acılar paylaştıkça azalır. Ve gördüğümüz manzara da aslında budur. Bölgede vatandaşlarımızın acıları paylaşılıyor ve devletimiz buradaki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarını sürdürüyor”

 

Milletvekili Gürel, bölgede incelemeler sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldiklerini, Bakan Soylu’nun daveti üzerinde ile AFAD Koordine Toplantısı’na katılarak istişarelerde bulundu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş