BAKAN VARANK AÇIKLADI; İNEGÖL OSB’DE ELEKTRİK TÜKETİMİ ARTTI !

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, video konferans ile katıldığı Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Müşterek Komiteler Toplantısı’nda İnegöl’ün aralarında olduğu bazı şehirlerin OSB’lerinde elektrik tüketiminin arttığını bildirdi.

Yayınlama: 21.05.2020
1.163
A+
A-

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Müşterek komitiler toplatısına katıldı. Video konferans yönetimi ile düzenlenen toplantıda Bursa Ticareti ve sanayisi ele alındı. Varank toplantıda, son iki haftada reel sektörden normalleşme yönünde pozitif sinyaller alındığını ifade ederek, organize sanayi bölgelerindeki (OSB) elektrik tüketiminin mayıs başından itibaren artmaya başladığı bilgisini verdi.

Bursa’daki verileri de dikkatle takip ettiklerini vurgulayan Varank, Demirtaş, Bursa, İnegöl, Nilüfer, Kestel ve Hasanağa OSB’lerinde, mayısın ilk iki haftasında elektrik tüketiminin bir önceki ayın aynı dönemine göre ortalamada yüzde 32 arttığını bildirdi.

Varank, TEKNOSAB OSB’nin altyapı çalışmalarında birinci ve ikinci kısmın yüzde 90’ının tamamlandığını ve temmuz-ağustos döneminde burada ilk yatırımların başlayacağını söyledi.






HABER: KADİR İNCİ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş