BAKKALLAR İFARDA BULUŞTU

İnegöl Bakkallar Bayiler ve Benzerleri Odası, geçtiğimiz gün düzenlediği iftar programı ile üyelerini bir araya getirdi. İftar programında açıklamalarda bulunan Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Arif Tak, “Sizler kimseden destek almadan kendi gücünüz ile kendi emeğiniz ile kendi sermayeniz ile çocuk çocuğunuzu geçindiriyorsunuz. İstihdam sağlıyorsunuz, işsize çare oluyorsunuz, dolayısıyla kimseden destek almadan bunu yapıyorsunuz. Sizin eliniz öpülür” dedi.

Yayınlama: 13.06.2017
669
A+
A-

 

İnegöl Bakkallar Bayiler ve Benzerleri Odası, düzenlediği program ile bakkalları iftar programında bir araya getirdi.

 






ALLAH BU GÜNLERİMİZİ ARATMASIN

Programda ilk olarak açıklamalarda bulunan İnegöl Bakkallar Bayiler ve Benzerleri Odası Başkanı Hakan İnkaya, “Bu güzel gecede, sizlerle beraber iftar açmak bizleri hoşnut etti. Bu arada aramızdan ayrılan kardeşlerimiz var.Onlara da Allah’tan rahmet diliyoruz. Allah bu günlerimizi aratmasın. Hepiniz geldiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

 

ÇOK GÜZEL HİZMETLER SUNUYORLAR

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Arif Tak ise, “Ramazan ayı geldi ve azalıyor. İnegöl’de yapılan iftarlar var. Bu 5. oldu. Bir çoğun katıldım ama katılamadıklarım da oldu. Çünkü her yere gidemiyoruz. Diğer ilçeler var. Bu iftarlar da çok iyi oluyor. Birlik, beraberlik, kardeşlik için bunlar çok önemli. İnegöl’de bunları çok gördüm. Ben İnegöl’deki yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Odalarımız hakikaten ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Her türlü imkanları seferber ediyorlar. Tabi imkanlar kısıtlı olduğundan dolayı, kısıtlı hareket ediyorlar. Ona rağmen çok güzel hizmetler sunuyorlar”

 

ESNAF VE SANATKARLAR MÜBAREK BİR TOPLUMDUR

“Burada 11 meslek odası başkanımız var. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Bu arada odalarımız bir bölüm, esnaf kefalet kooperatifleri bir bölüm. İnegöl’de esnaf kefalet kooperatifleri var bir tane biliyorsunuz. O da size hizmet etmek için bütün gücünü ortaya koyuyor. Ve paraya ihtiyacı olan, işini dönüştürmek için  devam ettirebilmek için paraya ihtiyacı olan kişilere kredi veriyor. Ve sizin yolunuzu açıyorlar. Ben her zaman söylüyorum; esnaf ve sanatkarlar mübarek bir toplumdur. Bu toplumun her türü hizmeti layık görür”

 

SİZİN ELİNİZ ÖPÜLÜR

“Sizler kimseden destek almadan kendi gücünüz ile kendi emeğiniz ile kendi sermayeniz ile çocuk çocuğunuzu geçindiriyorsunuz. İstihdam sağlıyorsunuz, işsize çare oluyorsunuz, dolayısıyla kimseden destek almadan bunu yapıyorsunuz. Sizin eliniz öpülür” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş