Baltalı cinayet sanığı 2. kez hakim karşısında

30 Nisan 2018 tarihinde Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde Seçkin Memiş’i balta ile öldüren Burhan T. İsimli şahıs ikinci kez İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Savcılık mahkeme heyetine iddianame vererek 12 ile 18 yıl arasında hapis cezası talep etti.

Yayınlama: 22.02.2019
737
A+
A-

Edinilen bilgilere göre 30 Nisan 2018 tarihinde Bursa’nın İnegöl İlçesi’ne bağlı kırsal Hocaköy Mahallesi’nde meydana gelen olayda,  iddiaya göre Seçkin Memiş isimli şahıs, Burhan T.’nin evine gidip alacağını istedi.

 

Para vermeyi kabul etmeyen Burhan T. İle Seçkin Memiş arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada Burhan T., evindeki baltayı alıp Seçkin Memiş’in kafasında vurdu. Memiş aldığı darbe sonucu ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.






 

Olayın ardından tutuklar anarak cezaevine gönderilen Burhan T. İsimli şahıs hakkında İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde  ‘Kasten adam öldürme suçundan’ yargılanması sürüyor.

 

Duruşmada ilk ifadelerini tekrar eden tutuklu sanık Burhan T., “Olaydan önce de gelip benden para istemişti. Kendisine yüz lira verdim, ardından yine istedi, bir yüz lira daha verdim. Benden sürekli para istiyordu. Olay günü kapımı çaldı, kapıyı açtığımda bana saldırıp boğazıma sarıldı. Kendimi korumak için kapının girişindeki odun kesmek için kullandığım baltayı iki kez savurdum. Ondan sonra yere düştü. Daha sonra komşulara bağırarak, “Yetişin gaspçımı vurdum” diye bağırdım. Ben öldürmek için vurmadım, kendimi savunmak için vurdum” dedi.

 

Savcılık tutuklu sanık Burhan T. İle ilgili iddianame vererek, hakkında 12 ila 18 yıl arasında hapis cezası istedi.

 

Mahkeme heyeti karar duruşmasını 7 Mart 2019 tarihine erteledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş