BAŞARILI ÖĞRENCİLER BİLİCAN’I ZİYARET ETTİ

Bursa ve Türkiye genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren Gazipaşa Ortaokulu’nun başarılı öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı makamında ziyaret etti.

Yayınlama: 16.05.2017
1.249
A+
A-

Ziyarette konuşan Gazipaşa Ortaokulu Müdürü Ahmet Yakışıklı, “Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Araştırma Projesi Bölge Sergisine davet edilen Matematik öğretmenimiz Tuğba Çetin Eğerci rehber danışmanlığında 8. sınıf öğrencilerimiz Tuğba Çetin ve Mert Esiner’i hazırladığı ‘Görsel Öğrenmede GeoGebra Faktörü’ projesi 17-20 Nisan tarihinde Görükle Mete Cengiz Kültür Merkezinde sergilendi. Dünya Su Günü kapsamında düzenlenen Resim yarışmasında okulumuz Görsel Sanatlar öğretmeni Nügiha Gürlek rehberliğinde 8. Sınıf öğrencisi Kadir Civelek’in hazırladığı eser bölge ikincisi olarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Özgür Coşar rehberliğinde Oryantrik küçük kız ve erkek takımları Bursa İl Şampiyonası’na İnegöl birincisi olarak katılmış, küçük kız takımı Bursa birincisi, küçük erkek takımı ise Bursa üçüncüsü olarak ilimizi gruplarda temsil hakkı kazanmıştır. Okulumuz 8.sınıf öğrencisi Koray Şenses Halter İl Şampiyonası’nda il birinciliği, 7.sınıf öğrencisi Uğur Ildırkaya ise Okullar arası Tekvando İl Şampiyonasında il ikinciliği derecelerini elde etmişlerdir. Bu başarılar bizleri ve tüm İnegöl’ü sevince boğmuştur” dedi.

 

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “İnegöl eğitimin köklü okullarından olan Gazipaşa Ortaokulu’muzun başarılı öğrencilerini kabul ettik. Kazandıkları başarılarından dolayı içinde bulundukları haklı sevinçlerine ortak olmaya çalıştık. İnegöl eğitimimiz akademik olarak da sportif ve kültürel olarak da hızla basamak yükseltiyor. Bugün de buna şahitlik ediyoruz. Alınan derecelerle gururlandık ve çok mutlu olduk. Gazipaşa Ortaokulumuzu sergiledikleri bu önemli başarıdan dolayı başta Okul Müdürü Ahmet Yakışıklı olmak üzere idarecilerini, öğretmenlerini, velilerini ve sevgili öğrencilerimizi ayrı ayrı tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.










Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.