BAŞIBOŞ ATLAR SiTELERE DADANDI

Alanyurt Kozluca Köyü Yolu mevkiinde başıboş atlar bir site içerisine girdi. Başıboş atları gören vatandaşlar, çocuklarını evlere alırken konu ile ilgili destek beklediklerini ifade etti.

Yayınlama: 31.07.2019
570
A+
A-

İnegöl’de başıboş hayvanlar vatandaşları tedirgin etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mesudiye Mahallesi Yonca Sokak’ta gruplar halinde gezen sokak köpekleri, vatandaşların tedirgin olmasına neden olmuştu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan vatandaşlar ise, ilgili kurumların çalışmalarını beklediğini ifade etmişti.

 

Bu olayın ardından Alanyurt’ta ise benzer bir vaka daha meydana geldi. Özellikle sürekli Kozluca Yolu ve etrafında başıboş dolanan atlar, sürücülere de zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Özellikle gece saatlerinde ışınlandırmanın zayıf olması nedeni ile yol aniden çıkan başıboş atlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor.








 

Geçtiğimiz günlerde ise başıboş atların yeni mekanı Alanyurt siteler bölgesi oldu. Konutlar bölgesi, Kozluca kırsal Mahallesi yolu mevkiinde bir site içerisinde giren atlar, site sakinlerini de tedirgin etti.

 

Atlar daha sonra site sakinlerinin müdahalesi sonucu site dışına çıkarıldı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.