Basına teşekkür etkinliği

2017 Yılının sona ermesiyle, yıl sonu değerlendirmeleri çerçevesinde, yıl içinde İnegöl Salih İ. Kırcalı MTAL’in başarılarını yayınlayarak kamuoyunun bilgilenmesini sağlayan özellikle yerel basına yönelik “Basınımıza Teşekkür Etkinliği” Kültür Edebiyat Kulübü danışman öğretmeni Metin Kürümoğlu ve kulüp öğrencileri öncülüğünde okulun çok amaçlı salonunda düzenlendi.

Yayınlama: 03.01.2018
840
A+
A-

2017 Yılı Değerlendirildi

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan: “2017 sonu 2018 başı itibariyle geçmiş bir yılı değerlendirmek için toplanmış bulunuyoruz. Okul olarak Türkiye, ilçe ve ilde yapılan yarışmalara katılarak okulumuzu temsil ediyoruz. İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Mesleki Teknik Anadolu (Sağlık Meslek) Lisesi’nin İnegöl’de, Bursa’da ve Türkiye çapında yapılan yarışmalarda sürekli dereceye girmesi meslek liseleri adına çok güzel. Edebiyat öğretmenimiz A.Metin Kürümoğlu’nun danışmanlığında gerçekleştirdiğimiz kültürel yarışmalarda son beş yılda yüzü aşkın derece aldık. Bu derecelerimiz Türkiye birincilik ve ikinciliği; Türkiye finalleri; Bursa ve İnegöl dereceleri olarak sıralanabilir. Bu başarılarımızın duyurulmasında yerel ve ulusal basınımızın büyük katkısı olmuştur. Bu nedenle teşekkür etkinliği düzenlemiş bulunuyoruz. Bize bu fırsatı sağlayan Basınımıza  teşekkür ederim.” dedi.

 








Öğrencileri yarışmalara hazırlayan edebiyat öğretmeni A.Metin Kürümoğlu ise: “Bu yarışmalara sistemli çalışarak katılıyoruz. Zaman zaman diğer öğretmenlerimizle de işbirliği yapıyoruz.  Son beş yılda yüzü aşkın derece aldık. 2016’da yirmialtı; 2017’de Türkiye ikinciliği, Türkiye finallerinde Bursa’yı temsil; Bursa ve İnegöl birincilik, ikincilikleri olmak üzere otuz dereceye imza attık. Bu noktada başta yerel basınımız olmak üzere okul sitemiz ve eba’da başarılarımızı duyurma imkanı sağlıyoruz. Biz de bu desteklerinden dolayı “Basınımıza Teşekkür Etkinliği” düzenledik. Öğretmen ve öğrencilerimizin motivasyonuna katkılarından dolayı basınımıza teşekkür ederim.” dedi.

 

Öğrenciler adına konuşan Ayşe Kupa ise; “Katıldığım yarışmalarda ilçe, il ve Türkiye finallerine katılma başarısı gösterdim.Benimle birlikte arkadaşlarım da başta Türkiye dereceleri olmak üzere başarılar kazandılar. Bu etkinlikle bizleri tanıtan Basınımıza ve EBA’ya teşekkür imkanı bulduk. Bu etkinliği düzenlediği için ve çalışmalarımda destek olan Metin Kürümoğlu hocama teşekkür ederim. İnşaallah başarılarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Etkinlik sonrası sergi açılışı yapıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.