Başkan adayı başkan olmadan icraata başladı

İnegöl Bakkallar Bayiler Züccaciyeciler Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkan adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Salih Baydar, piyasadaki dengesiz fiyat politikaları ile ilgili tedarikçilerle yemekte bir araya geldi.

Yayınlama: 05.12.2021
1.511
A+
A-

Yemekte tedarikçi firma yöneticileri ile bir araya gelen İnegöl Bakkallar Bayiler Züccaciyeciler Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkan adayı Salih Baydar, piyasadaki dengesiz fiyat politikalarının hem esnafları hem de vatandaşlar üzerindeki etkilerini yöneticilerle paylaştı.

 

Yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Baydar, şu ifadeleri kullandı:






 

“Öncelikle hem esnaflar hem de vatandaşlar piyasadaki dengesiz fiyat politikaları ile karşı karşıya kalıyor. Bu durumda vatandaşlar bazı fiyatların sıklıkla değiştiğini görünce esnaf abilerimiz de zor durumda kalıyor. Ama burada esnaf abilerimizin de bir suçu yok. Yani onlar kafalarına göre fiyat politikası gütmüyorlar. Her şey bellidir. Geldiğimiz noktada özellikle bazı kalemlerde fiyatların sürekli fazla değiştiğini görüyoruz. Bu da hem vatandaşları hem de esnaflarımızı olumsuz yönde etkiliyor. Buradaki soruna değinmek anlamında, elimizden ne gelir arayışı noktasında tedarikçi firma temsilcileri ile bir araya geldik. Verimli bir görüşme oldu. Bu noktada buraya kadar gelerek konuda fikirlerini ve düşüncelerini bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş