BAŞKAN SAMi ÇAKMAK OLDU

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve yeni gelen muhtarlarda gözler İnegöl Muhtarlar Derneği başkanlık seçimlerindeydi. Bugün yapılan seçimin ardından İnegöl’de yeni dönemde Muhtarlar Derneği Başkanı Çayyaka Muhtarı Sami Çakmak oldu.

Yayınlama: 13.06.2019
570
A+
A-

İnegöl’de Muhtarlar Derneği başkanlık seçimi Kulaca Mahallesi Muhtarı Sedat Seçim ve Çayyaka Mahallesi Muhtarı Sami Çakmak arasında geçti.  Dostluk içerisinde geçen seçimin ardından bugün yapılan seçimin ardından yeni Başkan Sami Çakmak oldu.

 

Göreve yeni gelen Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Çakmak yaptığı açıklamada; “Kulaca muhtarı Sedat Seçimle birlikte girdiğim yarıştan başarıyla ayrıldım. 31 Mart yerel seçimlerinde Çayyaka Mahallesinde yapılan muhtarlık seçimlerinden zaferle çıktım. Ekibimizle birlikte aday olduk ve halkımızın tercihi bizden yana oldu. Muhtarlık seçimlerinde de büyüklerimizle istişareler yaparak bu göreve talip olduk. Yapılan seçim sonucunda da başarılı olduk. Bana oy kullanan yâda kullanmayan herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de biriz, beraberiz, birlikteyiz sorunların çözüm noktasında. Belediye Başkanımızla, Kaymakamımızla, Büyükşehirle sorunların çözüm noktasında birlikte hareket edeceğiz. Ayrılık ve gayrılık yok hepimiz kardeşiz” dedi.






 

HABER: EYÜP YAŞAR

betist
1xbet
1xbet giriş



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş