BAŞKAN TABAN BASIN HALKLA İLİŞKİLER EKİBİYLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Alper Taban, belirli aralıklarla yapılan birim ziyaretleri kapsamında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi.

Yayınlama: 13.08.2020
519
A+
A-

Belirli zaman dilimlerinde farklı birimlere yönelik personel buluşmaları gerçekleştiren Belediye Başkanı Alper Taban, bu ziyaretler kapsamında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. 08.00’da Sedef Pastanesi VİP salonunda gerçekleşen buluşmada, sosyal mesafe ve maske kuralına da dikkat edildi. Personel buluşmasında Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kayar ile müdürlük personeli hazır bulundu.

 

Ziyarette İnegöl ve İnegöl Belediyesi’nin hizmetleri üzerine istişareler yapıldı. Şehrin ortak akılla yönetilmesinde personelin eksikleri tespiti ve sunacağı önerilerin önemine dikkat çekildi. Başkan Taban, İnegöl Belediyesi’nin tüm personellerinin şehri bir adım daha ileri taşımak adına gösterdiği özveriyi gördüklerini ve bunun sürdürülebilir olması adına adımlar attıklarını kaydetti. Başkan Taban, yapılan özverili çalışmalardan dolayı personele teşekkür ederken, aynı zamanda personelin fikir, görüş ve önerilerini de dinledi. Kısa süre önce Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğünün hazırladığı projeyle alınan A Awards ödülleri için de teşekkür eden Taban ile ekip arasında yeni projelere yönelik istişareler de yapıldı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş