BAŞKAN TABAN GENÇLERLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Alper Taban, Nöbetçi Kitaphanede gençlerle bir araya geldi. Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş’un da yer aldığı ziyarette, eğitim ve gençlerin hedefleri üzerine sohbet edildi.

Yayınlama: 20.08.2020
435
A+
A-

İnegöl Belediyesi’nin gençlerin daha rahat ders çalışması, kitap okuması ve geleceğe hazırlanması adına hizmete açtığı Nöbetçi Kitaphaneye, ilk günden bu yana ilgi yoğun. Cuma Mahallesi Ali Hatipoğlu Sokakta hizmet veren ve içerisinde ders çalışma alanları, kitap okuma alanları ile Eğitim Teknoloji ve Etüt Merkezinin yer aldığı Nöbetçi Kitaphane, sabah 8 ile akşam 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

 

BAŞKAN TABAN ZİYARET ETTİ








Pandemi sürecinde verilen zorunlu aranın ardından yakın zaman önce yeniden hizmete açılan Nöbetçi Kitaphaneye, gençler ilk günkü gibi yine yoğun bir talep gösteriyor. Bu süreçte pandemi kurallarına da özen gösterilen merkezi, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret etti.

 

BAŞKAN TABAN YENİ MERKEZLERİN MÜJDESİNİ VERDİ

Merkezi gezdikten sonra Nöbetçi Kitaphane binasının bahçesinde gençlerle bir araya gelen Milletvekili Gürel ve Başkan Taban, burada tatlı ikramları eşliğinde gençlerle sohbet etti. Pandemi sürecinin etkileri, eğitim ve gençlerin hedeflerinin konuşulduğu buluşmada, İnegöl Belediyesi’nin örnek hizmeti olan Nöbetçi Kitaphane uygulaması hakkında da gençlerin fikir ve görüşleri alındı. Ayrıca Başkan Alper Taban, benzer merkezlerin sayısını arttırmak üzere çalışmaların sürdüğünü dile getirerek yeni merkezlerin müjdesini verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.