Başkan Taban, Milli Atlet’i ödüllendirdi

Atletizm dalında uluslararası ve Türkiye şampiyonalarında aldığı başarılı sonuçlarla İnegöl’ün gururu olan Milli Atlet Yunus Emre Akkuş, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Alper Taban, Yunus Emre Akkuş’u evinde ziyaret ederek, Milli sporcuyu ödüllendirdi.

Yayınlama: 29.11.2018
852
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Atletizm dalında Dünya 3.’lüğü ve Türkiye 1.’liği bulunan Milli Atlet Yunus Emre Akkuş’u evinde ziyaret ederek ödüllendirdi.

 

Ziyarette açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Gecikmiş bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarımız bize bilgiyi aktardıklarında, kesinlikle ziyaret etmemiz yerinde olur diye kendilerine de ifade ettim. Şöyle bir tabir var; marifet iltifata tabidir. Biz de şehrimizde doğmuş, büyümüş veya yaşayan, kendi branşında başarılı olmuş olan küçükten büyüğe bu şehrin adını temsil etmiş, bu ülkenin bayrağını temsil etmiş her kim varsa gururlanıyoruz. Yunus Emre kardeşimizin elde ettiği başarılardan dolayı da çok mutlu olduk. Nihayetinde İnegöllü bir sporcu olarak anılacak. Atletizm de elde etmiş olduğu başarı, Türkiye 1.’liği olarak kayıtlara geçti. Bu herkese nasip olacak bir şey değil. Geçmişte Trabzon’da yapılan bir yarışmada Dünya 3’lüğü başarısı var. Bunlar herkese nasip olmaz. Demek ki burada çalışmanın, gayretin arkasından bir başarı geliyor. Allah inşallah yolunu açık etsin. İnşallah kendisi ailesini, bizleri ve ülkemizi gururlandırmaya devam eder. Bu genç yaşta başarılı olmuşsun, bundan sonra da inşallah güzel şeyler yapacağının işareti olarak algılıyoruz. Bizler hem seni ziyaret ederek hem de mutluluğuna ortak olalım istedik” dedi






 

Yunus Emre Akkuş ise, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek Başkan Taban’a teşekkür etti.

 

Başkan Taban, açıklamalarına ardından Milli Atlet Yunus Emre Akkuş’u altın ile ödüllendirdi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş