Başkan Taban prematüre buzağıyı ziyaret etti

Belediye Başkanı Alper Taban, Alibeyköy Mahallesine prematüre olarak dünyaya gelen buzağısını evinde besleyen Kılıçaslan ailesini ziyaret etti.

Yayınlama: 03.03.2018
538
A+
A-

Alibeyköy Mahallesinde büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği yapan Ramazan Kılıçaslan’ın doğum süresinden bir hafta önce dünyaya gelen buzağısı, Türkiye’nin gündemine oturdu. Prematüre olarak doğan ve doğumundan sonra hayata gözlerini yummak üzereyken suni teneffüs ile yaşama dönen prematüre buzağı, birçok ulusal televizyon ve gazete tarafından gündeme taşındı.

 

Belediye Başkanı Alper Taban, buzağısının hayatını kurtarmak için mücadele edip yaşama döndürdükten sonra da evinde çocuğu gibi bakan Ramazan Kılıçaslan ile ailesini evinde ziyaret etti. Ceylan adındaki buzağıyı da gören ve yakından ilgilenen Taban, eşi ve kızıyla birlikte ziyaret ettiği aileyle sohbet etti.






 

6 KİLOGRAM AĞIRLIĞINDA

Vücut ısısının sağlanması için dikilen özel elbiseler ile şuanda evin içerisinde biberonla beslenen Ceylan isimli buzağının sahibi Ramazan Kılıçaslan, Başkan Taban’a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti. Kılıçaslan, Ceylan’a bir bebek gibi baktıklarını ifade ederek; “Normal bir buzağının 3’te biri olan buzağımız şuanda 40 santim boyunda ve 6 kilogram ağırlıkta” dedi.

 

Belediye Başkanı Alper Taban, Kılıçaslan ailesine gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin açıklamasında her canlının yaşam hakkı bulunduğunu dile getirdi. Ramazan Kılıçaslan’ın da dünyaya gelen buzağısını yaşatmak adına gösterdiği çabanın takdire şayan olduğunu belirten Taban, “Bizler de bugün eşim ve kızımla birlikte ailemizi ziyaret ederek hem kendilerine bu duyarlı davranışları için teşekkür etmek hem de küçük buzağımız Ceylan’ı görmek istedik. Ailemiz gerçekten çok duyarlı. Ceylan ismini verdikleri buzağıya çocukları gibi bakıyorlar. Biberonla besleyip kıyafetler giydirmişler. Tekrar bu davranışları için teşekkür ediyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş