BAŞKAN TABAN’DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 21 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yayınlama: 21.06.2020
595
A+
A-

Belediye Başkanı Alper Taban, Babalar Günü nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Taban, kendisinin de iki evlat sahibi bir baba olduğunu hatırlatarak tüm babaların gününü kutladı.

 

BABALARIMIZ TECRÜBELERİYLE YOLUMUZU AYDINLATIR






Başkan Taban, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Babalık kavramı, sorumluluk ve fedakarlık ile eş değer bir kavramdır. Annelerimiz nasıl ki ailenin temel taşı ise babalar da ailenin temel direğidir. Babalar öyle önemli bir vazife üstlenmişlerdir ki, evlatları için daima gerçek bir yol gösterici ve en büyük örnektir. Ailesi için yüklendiği sorumluluğun bilincinde olan babalar, aynı zamanda sağlıklı bir toplumun oluşmasının da en önemli etkenidir. Bir babanın en mutlu olduğu an, evlatlarının ve ailesinin mutlu ve huzurlu olduğu andır. Bu nedenledir ki ailesi için kol kanat olan, büyük çaba sarf eden babalar saygının ve hürmetin en iyisine layıklardır. Hiçbir karşılık beklemeden fedakarca bizleri yetiştiren, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, hayat yolculuğumuzda iyi birer rol model olarak her türlü zorluğa göğüs germeyi, mücadele etmeyi, her koşulda ayakta kalmayı öğretir ve tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatır.”

 

BABALARA ÖZEL ÇEKİLİŞ

Babalar Günü nedeniyle sosyal medyada bir kampanya başlattıklarını da hatırlatan Başkan Taban, “Bu yıl hem tüm dünyada etkili olan ve ülkemizde de ciddi kayıplar verdiğimiz pandemi süreci hem de 21 Haziran Babalar Gününde meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda yaşanması muhtemel hava muhalefeti nedeniyle sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiğimiz kampanya ile kutlamak durumunda kaldık. Yaptığımız Babalar Günü Çekiliş ile 5 kişiye DOSTUM tesislerimizde paramotor uçuşu, 3 kişiye ise yine DOSTUM tesislerimizdeki bungalov evlerinde konaklama hediyesi veriyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda hep birlikte tüm vatandaşlarımızla, coşkulu etkinliklerle babalar gününü yine eskiden olduğu gibi kutlayacağız” dedi.

 

ŞEHİTLERİMİZİN ANNE VE BABALARI BİZLERE EMANETTİR

Başkan Taban, mesajında evlatlarını bu vatan uğruna şehit vermiş babaları da unutmadı. Taban, “Şehit babası olmak şereflerin en yücesidir. Vatan toprağı için canlarını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimizin anne ve babaları bizlere emanettir. Şehitlerimizin bu emanetlerine gerekli ilgi, sevgi ve saygıyı göstermek en temel görevimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit babaları olmak üzere, bütün babalarımızın babalar gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş