Başkan’dan temiz esnafa teşekkür ziyareti

Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici ve beraberindekiler ile birlikte, çevre temizliği konusunda gösterdikleri hassasiyet nedeniyle ilçe halkına örnek olan esnaflara teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 06.04.2018
557
A+
A-

 

Her fırsatta İnegöl halkıyla iç içe olmaya çalışan Başkan Alper Taban, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İnegöl Belediyesi tarafından başlatılan “Temiz Esnaf, Temiz Çevre” uygulaması kapsamında işyerlerinin önünü temizleyen ve çevre temizliği konusunda etrafına örnek olan Özger Eczanesi ve Avcılar Market’i ziyaret eden Başkan Taban; hassasiyetleri ve örnek davranışları nedeniyle esnaflara teşekkür etti. Ziyaretlerde Başkan Taban’a AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, Kadın Kolları Başkanı Esra Leblebici ve Ak Partili yöneticiler eşlik etti.

 






Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban; “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemiz için küçük dokunuşlarla büyük farkındalıklar oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemiz pek çok konuda daima örnek olmayı başarmış bir şehir. Bizler İnegöl’ümüzün temizlik konusunda da diğer şehirlere örnek olmasını arzu ediyoruz. “Temiz Şehir Marka Kent İnegöl” hedefi doğrultusunda çeşitli çalışmalar yürütüyoruz. Ben ekip arkadaşlarımdan ilçemizde temizlik konusunda örnek olan esnaflarımızı ziyaret etmek istediğimi ifade ettim.. Ekibimizin yaptığı incelemeler neticesinde bugün iki işyerimizi ziyaret ettik. Ben hem Özger Eczanesi hem de Avcılar Market sahibi ve çalışanlarına göstermiş oldukları hassasiyet ve özveri için teşekkür ediyorum. Daha güzel bir İnegöl görmeyi hedefliyoruz. Bu güzel davranışın tüm ilçe geneline yayılmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş