BAYBURTLULAR’DAN ELAZIĞ’A DESTEK

Elazığ’da yaşanan depremin ardından Türkiye genelinde yardım kampanyları devam ederken, Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği depremzedeler için topladıkları 1 kamyon ısıtıcıyı Elazığ’a gönderdi.

Yayınlama: 01.02.2020
376
A+
A-

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından depremzedelerin yaraları devlet ve STK’lar eli ile sarılmaya devam ederken, depremzedeler için toplanan yardım tırlarıda bölgeye gitmeye devam ediyor.

 

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ile birlikte topladıklar ısıtıcı,battaniye ve botları kamyon ile Elazığ’a gönderdi.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Bayburt Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Saadettin Erdoğan, “Elazığ’da yaşanan deprem sonrasında, biz de Türkiye Bayburtlular Federasyonu ve İnegöl Bayburtlular Derneği olarak karınca kararınca bu felakete yardım etmek istedik. Üyelerimizden ve hemşerilerimizden destek talebinde bulunduk. Onlar da birkez daha duyarlılığını gösterdiler ve yardım ettiler. Bugün bu toplanan yardımları sevk etmek için toplanmış bulunmaktayız. Allah ölenlere rahmet eylesin yaralılara da şifa versin inşallah. İnegöl Bayburtlular Derneği olarak yaraların sarılması adına bir nebze de olsa faydamız dokunmuşsa ne mutlu bize. Üyelerimize de teşekkür ediyorum Allah bir daha ülkemize böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş