Bayraktar ve yönetiminden Taban’a ziyaret

Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret ettiler.

Yayınlama: 14.07.2021
411
A+
A-

Ziyarette konuşan Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar, şunları söyledi:

“Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek yönetimi olarak Sayın Başkanımız Alper Taban’ı ziyaret ederek caddemiz hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Sağ olsun başkanımız caddemizin daha güzelleşmesi ve albenisinin artması için gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler. Caddemiz ilçemizin mobilya alanında gözbebeği konumunda ve şehrimizin gözdesi. İnşallah el birliği ile caddemizin sorunlarını çözeceğiz ve il dışından şehrimize, caddemize gelen insanlar şehrimizden memnun ayrılacaklar. 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Ziyaretleri için Ertuğrulgazi Mobilyacılar Caddesi Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Başkanımız şehrimizin gözbebeği olan caddemizle alakalı bazı isteklerde bulundu. İnşallah beraber el birliği ile caddemizin eksiklerini gidereceğiz ve caddemize gelen insanların alışverişlerini memnun ve huzurlu bir şekilde yaparak şehrimizden ayrılmalarını sağlayacağız. Ben Bahadır başkanımıza ve yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş