Bayram muhtarlarla buluştu

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayı Fikret Bayram, İnegöl Mahalle Muhtarlarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi.

Yayınlama: 13.06.2018
902
A+
A-

Oba Kır Bahçesi’nde düzenlenen iftar yemeğine Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili Adayı Fikret Bayram ve İnegöl Mahalle Muhtarları katılım gösterdi. Yoğun Katılımın olduğu programda birlik beraberlik mesajları verildi.

 

İftar yemeğinden sonra selamlama konuşması yapan Bursa Milletvekili Adayı Fikret Bayram, “Bugüne kadar geçirdiğimiz mübarek gün sonrasında ve evvelki akşam yaşadığımız Kadir Gecesi sonrasında Rabbim İnşallah en güzel şekilde bizi bayramına ulaştırsın. Öncelikle tabi takdir edersiniz ki biz her ne kadar bir siyasi parti olsak da, bir siyasi aday olarak karşınıza çıksam da sanırım burada pek siyaset konuşmam uygun bir tavır olmaz. Çünkü sizler Allah razı olsun böyle bir davete icabet ettiniz, bizleri onurlandırdınız. İşte bu güzelliktir, birlik mesajının yansımasıdır. Rabbim birilik ve beraberliğimizi daim etsin. Hangi görüşte olursak olalım, hangi fikri savunursak  savunalım tekrar kardeşçe bir masanın etrafında buluşabiliyorsak, önemli olanın da zaten bu olduğunu düşünüyorum. Şimdiden bayramınız mübarek olsun diyor, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi.






 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş