Belediye 3 Günlük Kampa Girdi

İnegöl Belediyesi, Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında tüm Başkan Yardımcıları ve daire müdürleri ile birlikte 3 günlük kampa girdi. 2020’nin ilk 6 aylık döneminin değerlendirildiği kampta, ikinci 6 ayın da planlaması ve istişareleri gerçekleştiriliyor.

Yayınlama: 09.08.2020
897
A+
A-

İnegöl Belediyesi, 2020 yılının ilk 6 ayının tamamlanmasının ardından geri kalan bu 6 aylık süreci değerlendirmek üzere 3 günlük kampa girdi. Belediye Başkanı Alper Taban Başkanlığında tüm Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin hazır bulunduğu kampta 6 aylık çalışmaların değerlendirilmesinin yanı sıra yılın ikinci yarısında hayata geçirilecek çalışmaların da planlaması ve istişaresi gerçekleştiriliyor.

 

TÜM DAİRE MÜDÜRLERİ 6 AYLIK PERFORMANSI SUNDU








Oylat’ta yapılan 3 günlük kamp, Cuma akşamı başladı. 20.00’da Çağlayan Otel çok amaçlı salonunda başlayan toplantıda, ilk olarak daire müdürleri belirlenen sıraya göre 2020 yılının ilk 6 ayına ilişkin müdürlüklerinin hayata geçirdiği projelerin sunumunu yaptı. Tüm daire müdürlerinin sunumlarının yer aldığı bu bölüm, gece yarısına kadar devam etti.

 

2021 YILI DA MASAYA YATIRILACAK

Kampın ikinci günü ise hem 6 ayda yapılan projeler hem de yılın ikinci yarısında hayata geçirilecek projelere ilişkin istişarelerle devam ediyor. Yapılan 3 günlük kampa ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alper Taban, “Göreve geldiğimiz zaman zarfında hazırladığımız 5 yıllık stratejik plânınızım ilk yılı olan 2020 yılının 6 ayını geride bırakmış bulunmaktayız. Bu kapsamda Başkan Yardımcılarımız ve Daire Müdürlerimizin dahil olduğu bir kamp planladık. 3 gün sürecek olan bu kampımızda geçen 6 aya dair faaliyet ve projelerimizin mevcut durumunu değerlendirip kalan aylarımızın ise planlamalarını yapacağız. Ayrıca bu çalışmalara ek olarak 2021 yılımızda yer vereceğimiz faaliyet ve projelerimizi tüm ekip arkadaşlarımla mutfağımızda çalışacağız. Program boyunca daire müdürlerimizin faaliyet ve projelerimiz ile ilgili sunumları olacaktır bu sunumlar üzerine ekip arkadaşlarımız ile tartışacağız. Hepinizin bildiği gibi planlamayı çok önemsiyoruz. Nitelikli bir planlama, beraberinde verimlilik ve öz kaynakların nitelikli kullanımı şeffaflık gibi ilkelerin önünü açmaktadır. Bizlerde bu ilkelerin takipçisi olacağız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.