BELEDİYE İNŞAATI BAŞLIYOR

Yeni İnegöl Belediye Binası ve kent meydanı projesi ihalesi tamamlandı. İnşaatın önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

Yayınlama: 24.07.2020
1.050
A+
A-

2017 yılında başlayan İnegöl Belediye Binası ve Kent Meydanı inşaatı 2018 yılında yüklenici firmanın maddi problemleri nedeniyle durdurulmuştu.

 

Yaklaşık 2 yıldır inşaat halinde olan bina ile ilgili mahkeme yoluna başvuran İnegöl Belediyesi mahkemeyi kazanarak inşaatı yeniden ihaleye açtı.






 

Yeniden başlayan ihale sürecinde Ankara’da faaliyet gösteren bir inşaat firmasının ihaleyi yeniden kazandığı ve karşılıklı imzaların atıldığı öğrenildi.

 

İhaleyi alan firmanın önümüzde ki günlerde çalışmalara yeniden başlaması bekleniyor.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından temeli atılan İnegöl Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası İnşaatı, İnegöl’ün en büyük projesi olarak kayıtlara geçti. Toplam 49 milyon 490 bin liraya mal olması beklenen  proje, kapalı alan dahil  toplam 50 bin metrekare alandan oluşuyor. 

 

Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası’nda, nikah sarayı, çok amaçlı salonlar, kafeteryalar, restoranlar, sergi salonları ve meclis toplantılarının yapılacağı bölümler yer alıyor. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş