BELEDiYE MECLiSi’NDE YiNE BiRLiKTELER

Arkadaşlıkları yıllar öncesine dayanan, lise ve üniversite eğitimini de birlikte tamamlayan Kemal Kaya ve Rıdvan Kocaağa, yapılan yerel seçimlerin ardından İnegöl Belediye Meclis Üyesi seçilerek yine birlikte göreve başladı.

Yayınlama: 10.04.2019
1.752
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Kemal Kaya, “Rıdvan ile liseyi birlikte okuduk. Üniversite için Konya’ya gittik. İşletme bölümünü birlikte tamamladık. Konya’da 4 yıl aynı evde, aynı sofraya oturduk. Güzel anılarımız oldu. Öncesinde lisede de birlikteydik. Üniversite sonrası İnegöl’de arkadaşlığımızı devam ettirdik. Şimdi halkımızın teveccühü ile Rıdvan kardeşim ile birlikte İnegöl halkına hizmet için yine birlikte çalışacağız” dedi.

 

Sosyal medya üzerinden paylaşılan eski yıllara ait fotoğrafa atıfta bulunan Kemal Kaya, “O fotoğraf 1996 yılında Konya’da çekildi. O zaman üniversite öğrencisiydik” şeklinde konuştu.








 

Bir diğer AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyesi Rıdvan Kocaağa ise, sosyal medyadan fotoğrafa not düşerek, “Kemal ile beraber 95 yılında birlikte üniversiteye başladık. Eski fotoğrafımız da 96 yılına ait. O zaman kurulan samimi dostluk, bugün İnegöl halkına hizmet imkanı sağladı. Kemal kardeşim ile beraber İnegöl halkının emrinde olacağız. Güzel dostluklarla, İnegöl’e güzel hizmetlerde bulunacağımızı düşünüyorum. Bu kapsamda İnegöl halkımızın da bizlere göstermiş olduğu teveccühten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.