BELEDiYE’DEN ÖZEL HiZMET

İnegöl Belediyesi 16 Nisan Pazar günü Anayasa Değişikliği Referandumu için demokratik haklarını kullanarak sandığa gidecek engelli bireylerin ulaşımda yaşayacağı olumsuzlukları ön görerek ulaşım hizmetini hayata geçirdi.

Yayınlama: 12.04.2017
640
A+
A-

Pazar günü yapılacak olan Anayasa Değişikliği Referandumunda İnegöl Belediyesi tarafından sağlanacak ücretsiz ulaşımla ortopedik engelli bireylerin rahat oy kullanmaları için imkân sağlanacak. Engelsiz ulaşım hizmetinden yararlanmak isteyenler, 14 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar, seçim günü ise 08.00’den itibaren 713 18 70 numaralı telefonu arayarak talepte bulunabilecek.

 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Ülkemizde Pazar günü gerçekleştirilecek olan Anayasa Değişikliği Referandumu ülkemiz ve milletimiz için tabiri yerindeyse bir dönüm noktası. Sorumluluk sahibi, vatanını seven her birey gibi fiziksel engelli vatandaşlarımız da bu haklarını en doğal şekilde kullanmak istiyor. Fakat engellerinden dolayı bu süreçte bir sürü zorlukla karşılaşıyorlar. İnegöl Belediyesi olarak fiziksel engeli bulunan vatandaşlarımıza sunacağımız bu ulaşım hizmeti sayesinde sorunsuz bir şekilde oy verme işlemini gerçekleştireceklerdir. Bu hizmetimizden faydalanan vatandaşlarımız ekiplerimiz tarafından adreslerinden alınarak oy verme işlemini gerçekleştirecekler, daha sonra yine görevli personelimiz tarafından adreslerine ulaştırılacaktırlar. Bu haktan yararlanmak isteyen vatandaşlarımız bugünden itibaren 14 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar ve seçim günü 08.00’den itibaren 713 18 70 numaralı telefonu arayarak isim, adres ve oy kullanacakları okulu belediyemize bildirdikleri takdirde bu hizmetimizden faydalanabilecektir. Ülkemiz için bir dönüm noktası olan, vereceğimiz her oyla ülkemizi şekillendireceğimiz bu referandum sürecinin şimdiden ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ederim ” şeklinde konuştu. 








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş